Gość Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 huehue kilka pyta mi sie przypomniało: 1. czy na takich szmelcach można zbierać więcej niż jedna satelita, ew na jakich można 2, czy jest możliwoś zdekodowania różnych pakietów cyfrowych, np. Cyfra+, czy Premiere itd.? jeśli jest to jak to zdziałać 3, jakie polecacie takie karty 4. jesta jakaś strona może która sie zajmuje tymi kartami? testy, opisy, recenzje itp z góry dzieki za odpowiedzi, których w sumie dużo sie nie spodziewam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Co do kart to widzialem Prolinka (na stronce firmowej mozesz obejrzec), ma chyba dwa wyjscia to powinna obsluzyc 2 talerze. Jesli chodzi o dekodowanie programow to jest to kwestia programowa np program MoreTV ( wrzuc np w google haslo dekodowanie) no i szybki sprzet (166MMX wystarcza :) Bywaja problemy z dekodowaniem dzwieku (mi np na AC'97 nie chodzi a na SB16 śmigało) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 wejdz na yansat.page.pl - masz tam karty z dostepem do telewizji i internetu satelitarnego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Co do kart to widzialem Prolinka (na stronce firmowej mozesz obejrzec), ma chyba dwa wyjscia to powinna obsluzyc 2 talerze. Jesli chodzi o dekodowanie programow to jest to kwestia programowa np program MoreTV ( wrzuc np w google haslo dekodowanie) no i szybki sprzet (166MMX wystarcza Bywaja problemy z dekodowaniem dzwieku (mi np na AC'97 nie chodzi a na SB16 śmigało) co do kart prolinka to raczej zaufania zbytniego nie mam do nich :) wejdz na yansat.page.pl - masz tam karty z dostepem do telewizji i internetu satelitarnego . ja nie chce żadnych internetów... :) ja mam modem :( fajne coś wyszło Pixelciew DTV3000 - jeszcze w polsce nie ma - być może jest fajne ale co z dekodowaniem platnych TV? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Co do pakietów cyfrowych to można oglądać wszystko co jest niby kodowane w Crypto-Works (Wizja, pakiet Czeski i Słowacki) Seca-2 ( obecna Cyfra+) To tak naprawde nie jest kodowane. To CAM w dekoderze satelitarnym decydyje o tym który pakiet możesz oglądać a który nie. Co do kart dostępnych w Action sp.z.o.o. czyli Prolink to ich do tego celu nie radze nikomu. P.S. Procesor w dekoderach ma góra 12 MHz, pozwala to z ledwośćią na konwersja MPEG-2 -> RGB. Więc sam J-TAG nie zajmuje się jakimkolwiek roz-kododwywaniem jedynie w/w konwersją. A wszelkie kody które nabijają piraci to poprostu kody autoryzacji Jeśli ten który masz pokrywa się z tym którego oczekóje J-TAG to widzisz jak nie to nie. Możesz oglądać wszystko z wyjątkiem (chyba) pakietów Nagra-Digital ( Polsat Cyfrowy) Z resztą już kiedyś o tym pisałem Lektóra na HACKTV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...