tsukiyomi Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Swego czasu a bylo to juz ponad rok temu widzialem na forum topic dotyczacy sposobu "wylaczenia" zabezpieczenia uniemozliwiajacego odpalenia kompa bez podlaczonego wentyla. No i teraz sam mam podobny problem i zastanawiam sie jak go obejsc bo chyba uciecie kabli ich zaizlowanie nie rozwiaz problemu z racji istnienia trzech zyl (jedna chyba odczytuje ilosc obrotow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 W opcjach biosu powinno być rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 :arrow: w biosie mozesz (zalezy od plyty gl.) wlaczyc/wylaczyc odpowiednia opcje. ja wzielem sie na sposob i do gniazdka, gdzie podlacza sie coolera na cpu, podlaczylem kabelek od wiatraka z zasilacza (Chieftec 360W). teraz wiem przynajmniej jak sie 'kreci' wiatrak w zasilce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukiyomi Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 hehe BIOS to bardzo oczywista sprawa i od razu tam zajrzalem ale niestety nie ma w moim biose takiej opcji :/ Jeszcze jakies pomysly :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 :arrow: jaka i jakiego producenta plyte glowna posiadasz? dobrze szukales tej opcji? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukiyomi Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 msi k7t turbo ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 msi k7t turbo ;>:arrow: nie mialem z ta plyta stycznosci dlatego nie pomoge Ci zbytnio (moge tylko zaoferowac pomysl z podpieciem wiatraka z zasilacza o ktorym pisalem w pierwszym swoim poscie). mozesz zapytac rowniez jakiegos posiadacza tej plyty (poszukaj po forum kto ja posiada. znalzalem, ze ma ja np. kazik2000), czy posiada w ustawieniach biosu dana opcje (wlacz/wylacz zabezpieczenie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Swego czasu a bylo to juz ponad rok temu widzialem na forum topic dotyczacy sposobu "wylaczenia" zabezpieczenia uniemozliwiajacego odpalenia kompa bez podlaczonego wentyla. [...] :arrow: jesli ten topic byl poruszany juz rok temu na forum, to gdzies w archiwach pewno jeszcze jest. wystarczy go odszukac i przeczytac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...