860lacov Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Jak włączę Quincunx AA to w grach mam błędy w grafice. W większości gier problem występował podczas ładowania się leveli, a ostatnio jak chciałem sprawdzić jak będzie wylądał prince of persia z tym AA to gra była widoczna w tle a na pierwszym planie miałem migające kolorowe (efekt wygłądał całkiem cool, ale grać się nie dało) O co chodzi. ?? Ma ktoś podobny problem? p.s. o ile dobrze pamiętam to u brata na gf fx5600 prolink było to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 jakie stery masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 stery ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 mam 44.03 wcześniej miałem 40.72 A czy ma to jakieś znaczenie ? Brat ma nowsze i jest to samo. p.s. Warto instalować Omega driers ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 mam 44.03 wcześniej miałem 40.72 A czy ma to jakieś znaczenie ? Brat ma nowsze i jest to samo. p.s. Warto instalować Omega driers ? imo dziwna sprawa :? mialem te same stery i nigdy cos takiego mi sie nie zdarzylo a moze jakies inne opcje sidebank adressing?czy cus takiego??czasem potrafia one zrobic kaszy w grafie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Nie wiem, ale posprawdzam wszystko co się da. Tak czy inaczej dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...