Skocz do zawartości
yaro120

SIEMENS ST55 WARTO ???

Rekomendowane odpowiedzi

HMM TELEFON MNIE PRZEKONAŁ DESINGIEM I WYŚWIETLACZEM, TYLKO DO TERAZ UWAŻAŁEM ŻE TEL MOŻE ROBIĆ TYLKO NOKIA, ZASTANAWIAM SIĘ NAD 6610 ALE UWAŻAM ŻE ONA ZA MAŁO OFERUJE JAK NA SWOJĄ CENE :(

TU FOTKA:

Dołączona grafika

TU DRUGA:

Dołączona grafika

TELEFON NIE OBSŁUGUJE JAVY ALE ZA TO ROBI ZDJĘCIA W ROZDZIELCZOŚĆ 640X480. NO I MA WYPAS WYŚWIETLACZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten tekefonik i uwazam ze jest calkiem niezly, przydalo by sie wgrac oprogramowanie z st55i bo faktycznie brak javy boli. Aparat ma w sumie nie taki zly, a zdjecia faktycznie moga wyjsc nie za ciekawe jak sie komus rece trzesa ;) . Bateria by mogla dluzej trzymac troche, no ale rozumiem ze to troche pradu zre ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak zwykle polecam t610 :) dozbierasz jeszcze z 50 zl i masz prawie nowy/nowy na allegro. Mozesz tez brac 7650 jakas uzywana za ta cene. Telefon ma Symbiana wiec mozliwosci ma ogromne. Tylko jest duza :| ale wygodnie lezy w dloni :)

a wogole czego oczekujesz po telefonie ? bo moze wolalbys to za 750zl :D http://allegro.pl/show_item.php?item=19105913

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym bral tylko 7650 :P moze i jest troszeczke wieksza ale napewno bedzie najbardziej funkcjonalna!

napewno bedzie bardziej funkcjonalna, ale rozmiar jej juz jest dla wiekszosci nie do przyjecia. Musisz juz sobie sam odpowiedziec co wolisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym bral tylko 7650 :P moze i jest troszeczke wieksza ale napewno bedzie najbardziej funkcjonalna!

napewno bedzie bardziej funkcjonalna, ale rozmiar jej juz jest dla wiekszosci nie do przyjecia. Musisz juz sobie sam odpowiedziec co wolisz

jest tylko troszke szersza od 3310 :P ostatnio porównywaliśmy :>

a jak nie to tylko 6100/6610 :P Nokia zawsze będzie najlepsza :P Każdy kto bedzie mial minimum 10 telefonów różnych firm to to stwierdzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nokia to shit - to telefon masowka - nokia wydaje model za modelem czesto rozniacy sie tylko wygladem!!! - to sa telefony dla snobow!!

popieram w 100% :)

w nokiach nawet obrazkow przez irde normalnie nie mozna przesylac (nie mowie o tych na symbianie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest tylko troszke szersza od 3310 :P ostatnio porównywaliśmy :>

a jak nie to tylko 6100/6610 :P Nokia zawsze będzie najlepsza :P Każdy kto bedzie mial minimum 10 telefonów różnych firm to to stwierdzi ;)

mialem ponad 10 telefonow roznych firm i nie potrafie stwierdzic ktory jest najlepszy. Dla mnie nie ma takiego slowa raz dobra bedzie nokia raz siemens raz ericsson etc. A jesli chodzi o design i funkcjonalnosc to popieram nokie i siemensa ze wskazaniem na siemensa

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi