Boyco Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Pomijam juz fakt jak to ładnie wygląda. Chodzi mi głownie o wkład kompozytora i osoby która to wszystko zaprojektowala. Efekt koncowy powala - i to nie za sprawą fajerwerków graficznych. Polecam do sciągnięcia. Oto link: http://mirror2.ati.com/misc/demos/ATI-9700...c-Demo-v1.0.mpg Milego oglądania. Dodam ze moim kolegom NVdiowcom tez sie na maxa podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 zajebiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mega wypas! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Super!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Bomba!! :) Ale napewno lepsze wrazenie by bylo, gdybym to widzial renderowane w real time :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 hyhy :) na Twoim sprzecie w real time'ie pewnie by haczylo ....... z deka ;) (na moim z reszta tez) alee wygląda super !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Dajcie jakiegoś screenshot'a bo ja modemowiec i tyle MB nie przepchnę przez kabelek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Milutkie, moja siostra i jej facet (graficy) będą pewnie zachwyceni. Szkoda, że sam filmik nie ma najlepszej kompresji i jakości. Mimo to, bardzo kawaii ta animacja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 screenshot tutaj nic nie da, to trzeba zobaczyc w calosci !!!! Zajeżaste !!!!! Niezła promocja Radeona 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Grubas wypas full serwis! To trzeba zobaczyc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 To niech ktos zmniejszy rozdzielczosc i inaczej skompresuje i wystawi to gdzies dla tych co maja problem ze sciagnieciem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 zaje...... fajnie ktoś to wymyślił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A mi się podobało.....tak sobie. To tylko animacja- demko. Ja chcę zobaczyć wkońcu Doom3 na full detalach( o ile jest to wogóle do udźwignięcia :lol: :lol: ) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ja sie martwie o jedna ze nawet demko doom'a 3 mi sie nie odpali na tym sprzęcie :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ja sie martwie o jedna ze nawet demko doom'a 3 mi sie nie odpali na tym sprzęcie :lol: :lol: nie wydaje mi się. ale do premiery oficjalnej jeszcze trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 nie wydaje mi się. ale do premiery oficjalnej jeszcze trochę. Ano troche :) od 5 do 17 miesiecy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...