CHECK-IT Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Mam problem z klawiaturą która ma juz prawie rok BTC 8190 ponieważ wszystko działało ok ,dopuki wczoraj nie wyciągnołem kabla podczas gdy winda była odpalona... No i wszytsko ok podłączam no i zacząłem grać w Day Of Defeat no i naciskam ctrl żeby kucnąć i próbuje iść skulony klawiszami WSAD no i co ? Nie chce mi koleś iść .. No to probuje podczas chodzenia nacisnąć spacje (skok) i [gluteus maximus] .. A nadal ide W,S,A,D a nie strzalkami.. Włączyłem inne gry i to samo! Gdy chce naciskać ctrl albo spacje to nie moge iść WSADem a normalnie bylo ok.. Strzalki dzialają zwyczajnie.. Przezintsloawlem sterki od klawiatury i nic.. Macie jakiś pomysl? Bo grac nie moge..... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Młotkiem go ;] Jak nie pomoże, to spróboj normalnie ją wyczyścić, na pewno jest porządnie brudna po rocznym użytkowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Hehe wlasnie jest czysciutka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Hehe wlasnie jest czysciutka :) W środku czy z zewnątrz ? :) Serio, metoda młotkiem na pewno pomoże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 takie mlotki to w sklepach budowlanych sa. tak mysle najlepszy byl by taki mlotek z gumy :D Ale tak serio to moze pol gniazda wyrwales. moj sprytny kolega tak raz zrobil i ledwie wisialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@cako Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A w wordzie albo notatniku działa wszystko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hmmm... jesli ta klawa jest na ps/2 (a zapewne jest ;)) to o ile mi wiadomo nie mozna wyciagac wtyku podczas gdy komp jest uruchomiony przez to MOZE powtarzam MOZE (co nie znaczy ze musi) siasc port albo moze i sama klawa i niestety mniemam ze tak bylo w Twoim przypadku. Jedynym sposobem na sprawdzenie co sie zchrzanilo bedzie po prostu podlaczenie innej klawiatury pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Hehe już jest ok..! Włączyłem ją przy włączonym windowsie 2 razy i juz ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 kiedy bawilem sie z klawiatura bez obodowy, odlaczylem ten styk w klawiaturze, parerazy podlaczylem, i trach keyboard spalony :? od tego momentu moj bios ma jakiegos ujraza we lbie. albo w porcie bo jak kompa wlacze przez power botton to mi klawiatura nie dziala, wiec musze wlaczac przez klawiature :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 btw: mam.klawiature.LOGITECH.INTERNET.NAVIGATOR..(niestety.juz.ponad.1,5roku...).jaki s.czas.temu.wylala.mi.sie.cola.na.klawiature :roll: ...za.mocno.chcialem.ja.wysuszyc...i.przestaly.dzialac.klawisze.SPACJA.oraz.F12. heheh.... dzwonilem.do.krakowa.do.serwisu.gdzie.naprawiaja.sprzety.logitecha.to.gostek.pow iedzial.ze.koszt.ok.150%.wartosci.sprzetu...wiec.podziekowalem nie.znacie.moze.kogos..lub.jakiegos.serwisu.w.rejonie.KATOWIC.co.moga.naprawiac. takie."sytuacje"? powiem.ze.rozkrecilem.klawe..i.probowalem.przeczyscic.ale.to.nic.nie.dalo..a.szk oda.mi.wywalac.na.nowa.kl.za.150zl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja nie znam ,ale moze poprubuj sam ją naprawić.. Klawiatura to nie taka skomplikowana maszyna :) A ja sie dziwiłem czemu piszesz z kropkami. Pfff.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...