tHuNaR Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 American Pie, Not Another Teen Movie, 100 Dziewczyn, 40 dni i 40 nocy. Generalnie chodzi mi o te wszystkie komedie "dla mlodziezy" :D Jesli ktos zna wiecej to prosze o pomoc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 "Whos your daddy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ROAD TRIP :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 JAK SIE TO ROBI Z DZIEWCZYNAMI PARCIE NA TARCIE(KNALLHARTE JUNGS - koles posiada gadajacego...ekhmmm..penisa :lol: :lol: ) TOMCATS (jeszcze nie ogladalem, ale przegladalem i w ty filmie tez chodzi tlko o jedno :lol: ) OSTROŻNIE Z DZIEWCZYNAMI (tez jeszcze nie ogladalem ale tytul mowi sam za siebie) WIECZNY STUDENT (VAN WILDER - wyjechany film)) SPOSÓB NA BLONDYNKE WIELKI PODRYW (tez jeszcze nie widzialem ale znowu tytul) to wszystkie filmy "mlodziezowe" ktore posiadam z mojej wideoteki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 how high(t) jakos tak sie to pisze- polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 how high(t) jakos tak sie to pisze- polecam How High to bardziej film o jaraniu itp. Tez mlodziezowy ale Jemu chodzilo chyba bardziej o filmy z panienkami, podrywem i konczaca to wszystko "akcja" :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 how high(t) jakos tak sie to pisze- polecam How High to bardziej film o jaraniu itp. Tez mlodziezowy ale Jemu chodzilo chyba bardziej o filmy z panienkami, podrywem i konczaca to wszystko "akcja" :lol: :lol: Najlepszy jaki o jaraniu oglądałem to Żółtodzioby. I jeszcze jeden był taki fajny starszy ale tytulu nie pamietam(prawie cały film był kręcony przed domem, 2 gosci na krzesłach siedziało :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ostatnio ogladalem 100 dziewczyn i ja(hehehhe niezly LOL), a tak to mam: WIECZNY STUDENT AMERICAN PIE 1,2 TOMCATS(:lol:) P.S widzial juz ktos american pie 3?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Chodzi Ci o American Wedding - taa widziałem to - byłem nawet w kinie ;) ale i tak twierdze, że 1-a cześć była najlepsza. Upadate: Do listy filmów trzeba oczywiście jeszcze dorzucić: "Dude, where's my car?" POZDRAWIAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Ja widziałem Wesele... całkiem fajne akcje- szczególnie z rodzinką i psami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 The Friday/Next Friday/Friday After Next Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 OLD SCHOOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetFly Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Out Cold (o snowbordzistach - zapupisty) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Tomcats - super film, ciągle się dupczą ;] American Pie 1 i 2 Z takimi filmami to żyć, nie umierać :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duster Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Generalnie chodzi mi o te wszystkie komedie "dla mlodziezy" :D "AliG in da house". Polewa na maxa, ale jesli chodzi o wartosci intelektualne to dno kompletne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Hot Chick Cruel Intensions 1 i 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ostatnio ogladalem 100 dziewczyn i ja(hehehhe niezly LOL), a tak to mam: WIECZNY STUDENT AMERICAN PIE 1,2 TOMCATS(:lol:) P.S widzial juz ktos american pie 3?? taa moim zdaniem lepszy od 2 ale i tak jedynka zadzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Mnie sie wszystkie 3 czesci american pie podobaly... ale wlasnie najlepsza byla jedynka... pamietam jak polewalismy z qmplami z szarlotki albo tego slynnego momentu "zaraz dojde .... ok "... Wszystkie ktore wyzej wymieniliscie ( no prawie ... ) widzialem. Wieszny student wlasnie tez mi sie bardzo podobal.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Big trouble Orange county The wash Twarda laska (Saving Silwerman czy jakos tak) Out Cold ( Afera ponizej zera) i Old Shool to klasyka W niemczech jest juz Road Trip 2 w kinach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 IMHO najlepszy jest Rules of Attraction ("Żyć Szybko, Umierać Młodo") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 "boat trip" "The new guy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 prawie cały film był kręcony przed domem, 2 gosci na krzesłach siedziałoTytul tegoz filmu to "Piatek" PARCIE NA TARCIE(KNALLHARTE JUNGS - koles posiada gadajacego...ekhmmm..penisa )Jeszcze jest pierwsza czesc - "Mrowki W Gaciach" ["Harte Jungs"] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Aha Zapomnialem THE NIGHT AT ROUXBOURY - Noc W RoX jeden z lepszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Aha Zapomnialem THE NIGHT AT ROUXBOURY - Noc W RoX jeden z lepszych najlepszy z tych wszystkich przynjmniej dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Noc w roxbury !!!!! najlepsza komedia wszechczasów ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!taki głupi że aż śmieszny lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jak dla mnie najlepsza komedia jest Napoleon Dynamite naprawde ten film jest jedyny w swoim rodzaju. Nie kazdemu sie bedzie podobac , ale ja i moi znajomi po prostu placzemy podczas tego filmu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 archeolodzy :lol: EUROTRIP z tych nowsiejszych (choc juz swoje ma ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 tak EUROTRIP niezly Dorm Daze tez niezly, dzieje sie w takim amerykanskim akademiku :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 z tej serii jeszcze mozna by dorzucic Harold i Kumar w drodze do Whitecastle (czy jakos tak, nie wiem dokladnie jak to na PL przetlumaczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 z takich komedi mlodziezowych to jeszcze Trojan War:) to sie nazywa Harold i Kumar jada do Whitecastle:) ogladalem glupie strasznie:) juz kreca American Pie 4:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...