Fireman Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 sorki, wiem że z pewnością było sporo takich tematów ale nie moge się powstrzymać a zarazem ..uj mnie strzela gdy czekam na płytke 20min. Sprawa ma się tak mam Teac CDW54E (4x4x32) mój znajomy tydzień po kupnie mojej kupił model CDW58E (8x8x32) i to o 20 zeta drożej od mojej (dodam iż chodzi tu o ten sam sklep), więc w mojej pułkuli muzgowej zawitał pomysł aby załtwić sobie ów BIOS nagrywarki, niestety LAMERS IS BRUTALS i tak oto siedze przy kompie i myśle co tu zrobić. Może któryś z was pokręcił tym i wie skąd dorwać odpowiedni firmware, byłem na www.cdrinfo.pl i jakoś nie wyszło :( Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 miałem ten model jest cool ale raczej nic z nim nie zrobisz :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Firmware: http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 na zielono i w trawe , plex 40scsi daje rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...