Slayer Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jak w temacie. Zmieniam sobie za jenym zamachem grafę i ,,dziwiękówkę"( trochę wieśniaczo brzmi- sorki :wink: ). Poradźcie coś...bo tyle szmelcu jest na rynku, że szok :? 8O A moze ktoś ma do opchięcia SB Live 5.1? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jak w temacie. Zmieniam sobie za jenym zamachem grafę i ,,dziwiękówkę"( trochę wieśniaczo brzmi- sorki :wink: ). Poradźcie coś...bo tyle szmelcu jest na rynku, że szok :? 8O A moze ktoś ma do opchięcia SB Live 5.1? 8) to zdecyduj sie czy chcesz dobra karte= nie szmelc CZY sb live 5.1 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 ....no nie wierzę, że jak karta jest Mode in Creative, to jest to najgorszy syf :wink: Już bez przesady :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Znajdz jakiegos Live'a na allegro mozesz tez kupic jakiegos mint'a z EAX'em obciazenie procka wieksze ale dziala mialem krotko ale nie bylo problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Poszukaj na Allegro, ostatnio kumpel sb live kupil za 96 zl... Tylko nie wiem czy value czy 5.1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 albo jak chcesz zaoszczędzić to kup sb 128 za 40 zł... na moje skromne potrzeby w zupełności wystarcza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 kup sobie uzywanego live'a i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Ja radze jakieś Vortex-Aureal lub Yamahe DS-XG 742 Jak chcecie to podłączcie pod dobry wzmacnicz i porównajcie miałem kiedyś SB Live Platinium + Live Drive II, Niby miał być wyczes złocone metalowe Jack-i i bardzo ładny laminat Jednak troche konfliktowy i straszny szumofon Nie idż na (markę) cl i kup co dobre Sprzęt testowy. Wzmacniacz Technics SU-A800 Reference, Technics SB-M500 Karty SB Live Platinium vs Yamaha DX-XG 742 Zgadnijcie co zostało. SB Live ładniej wyglądało. Ale nie liczy się wygląd tylko dynamika, S/N i pasmo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Ja radze jakieś Vortex-Aureal lub Yamahe DS-XG 742 Jak chcecie to podłączcie pod dobry wzmacnicz i porównajcie miałem kiedyś SB Live Platinium + Live Drive II, Niby miał być wyczes złocone metalowe Jack-i i bardzo ładny laminat Jednak troche konfliktowy i straszny szumofon Nie idż na (markę) cl i kup co dobre Sprzęt testowy. Wzmacniacz Technics SU-A800 Reference, Technics SB-M500 Karty SB Live Platinium vs Yamaha DX-XG 742 Zgadnijcie co zostało. SB Live ładniej wyglądało. Ale nie liczy się wygląd tylko dynamika, S/N i pasmo mozesz podac jakiegos linka gdzie mozna kupic te karty co wymieniles..szukalem wszedzie jamachy ale nie znalazlem... a co sadzisz o "genius sound maker" 4 kanalowa lub z dzwiekiem 5.1...oplaca sie to brac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jest jeszcze Zoltrix 5.1 :lol: :lol: Kurde.....sam już niewiem. A ten Genius to kosztuje 45 zł 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jest jeszcze Zoltrix 5.1 :lol: :lol: Kurde.....sam już niewiem. A ten Genius to kosztuje 45 zł 8)45 zeta kosztuje ta z wyjsciem na 4 glosniki...z dzwiekiem 5.1 kosztuje 85 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jest jeszcze Zoltrix 5.1 :lol: :lol: Kurde.....sam już niewiem. A ten Genius to kosztuje 45 zł 8)45 zeta kosztuje ta z wyjsciem na 4 glosniki...z dzwiekiem 5.1 kosztuje 85 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 ja ostatnio czytałem porównanie k.dźwiękowych na Frazirze i spodobała mi się MUSE XL ale nie wiem czy ją zdobędę więc w rezerwie mam Zoltrixa Nightingale 6 za 65 zł. Ten sam procesor co MUSE XL tylko trzeba znaleźć w sieci nieoficjalne sterowniki i wtedy jakość dźwięku jest lepsza od SB LIVE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jest jeszcze Zoltrix 5.1 :lol: :lol: Kurde.....sam już niewiem. A ten Genius to kosztuje 45 zł 8)45 zeta kosztuje ta z wyjsciem na 4 glosniki...z dzwiekiem 5.1 kosztuje 85 zeta hahaah.....może i tak.....ale na www.simmtech.pl jest taniej niż 85 zł. Polecam http://mojepc.pl i www.twojepc.pl Mam też gostka, co sprzedaje jeszcze taniej...ale na razie nie wysłał mi cennika :? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Ja proponuje MINT SOUND CARD 3D, 4 lub 6 kanałów. Obsługuje A3D, Direct Sound 3D i ma całkime niezłą jakość dźwięku. Mam ją już chyba z pół roku i nie narzekam, bardzo dobrze służy!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Kup se Live 1024 na allegro kupisz za 80 zł sopoko karta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 a kto wie gdzie kupic Hercules GameTheatre XP 6.1 ? albo Gamesurround Muse 5.1 DVD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Libero : http://www.artland.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 nie wiem ile teraz kosztuje, ale fajna i nie droga byla ForteMedia FM801 (6 kanalowa, ale wyjscia tylko analogowe :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Libero :http://www.artland.com.pl Bylem tam i tych modeli niemaja :( Moze ktos ma inne propozycjie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak chesz kupic dzwiekówke to do 100 pln kupisz praktycznie zawsze kartę o porównywalnych parametrach. No może jakieś Aureal Vorteź sie trafi ale to chyba jedynie z 2 ręki. Poza tym to raczej ciężko polecić coś lepszego niż SB Live. Może używke trafisz do 100 ale chyba nikt by sie nie pozbywał.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A tak w ogóle to mam na zbyciu kartę Vortex-Aureal za 60 PLN tylko bez sterów. Jakiś czas temu zmieniłem na YAMAHE DS-XG 742 Również chętnie pozbęde się mint'a 4 kanałowego cena 30 PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...