Madridista Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Mam propozycję: skoro forum Prezentacje to głównie posty o stronach internetowych moze warto zmienic jego nazwę na Webmastering/webdesign. Ewentualnie można załozych nowe forum o tej nazwie - skoro jest forum Programowanie to powinien byc także Webmastering..... Jeśli admini się na to zdecydują to mogę być moderatorem na tym forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Mam propozycję: skoro forum Prezentacje to głównie posty o stronach internetowych moze warto zmienic jego nazwę na Webmastering/webdesign. Ewentualnie można załozych nowe forum o tej nazwie - skoro jest forum Programowanie to powinien byc także Webmastering..... Jeśli admini się na to zdecydują to mogę być moderatorem na tym forum :wink: mysle ze ta nazwa jest dobra bo na tamtym forum sa prezentowane nie tylko strony a gdyby zmieniono nazwę forum na jak mowisz webdesing to ktos umieszczający tam topic w ktorym prezentuje cos innego juz by sie nie zgadzalo :) jak narazie są tylko prezentowane strony ale napewno będzie co innego IMHO tak jest dobrze nazwy dla poszczegolnych dzialow byly rozpatrywane pod kazdym wzgledem chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Do rozpatrywania zagadnień związanych z webmasteringiem służy forum Oprogramowanie Sieciowe Systemy, aplikacje, przegladarki i komunikatory internetowe, problemy z PHP, ASP, HTML itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...