Twix Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Czy Zalman CNPS 7000A-Cu będzie pasował na płyte główną: 1.ASUS P4C800 Deluxe 2.Abit IC7-G Ja tych płyt głównych nie mam dopiero mam zamiar kupić. Obudowe mam chiefteca więc zasilacz nie robi problemu.. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 nie kazdy chieftec rozwiazuje problem jakiego masz ?? big czy midi ?? zalman wejdzie na obie plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Chiefteca mam model z serii BX(midi mam, w tej serii big nie występuje). Jesteś pewien że wejdą i nie bedzie z tym żadnych problemów? A na płyte Abit IC7-Max3? THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 http://www.zalman.co.kr/english/product/cn...board_list.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Na tej liście go nie ma to znaczy że nie będzie pasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...