liechmaster Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 mam zamiar (najwczesniej to poczatek wrzesnia) zmienic plytke rozwazam dwa modele msi kt333 (albo juz kt400) epox kt333 wiem ze na epoxie mozna niezle krecic. problem tylko jak z wydajnoscia? czy nowe biosy poprawily problemy z np synchronicznym trybem 166/166? czy wydajnosc wzrosla? bo jak nie to nic mi nie daje wysokie taktowanie jezeli wydajnosc jest slaba . plytka msi na pewno chodzi dobrze na tych ustawieniach. a moze powinienem poczekac na wersje kt400? czy epox planuje takowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 no co jest chlopaki? :D taka cisza? tak glosno chwalicie epoxy a nie wiecie jak to z tymi biosami? no juz kto ma epoxa na kt333 i instalowal nowe biosy i porownywal wydajnosc ze starszymi? przyznac sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Weź NMC (ENMIC) 8TTX2+ to to samo co EPOX 8K3A+ v.1.1 (dźwięk 6 kanałowy) http://www.nmc-pe.pl/data/8ttx2+.htm i nie ma żadnych! problemów z wydajnością :) Zapytaj Lancera on ją chyba ma :D W dodatku możesz na nią wrzucać BIOSY Epoxa, bo to ta sama konstrukcja 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 jak nie ma problemow jak ma! sprawdzilem na twojepc test kt333 i ten emnic osiaga podobne wyniki co epox i znacznie nizsze niz msi (mowie tu o 166/166 bo w 133/133 sa gora) to ja sie pytam po co mi hardcore'owe np 180/180 skoro osiagne te same wyniki co na msi 166/166 wiec tu masz racje ze to prawie ta sama konstrukcja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 no co jest? DO POSIADACZY EPOXOW!!! czemu sie nie bronicie? czuje sie zawiedzony :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 uu a to nowinka . czy to prawda ze msi kt3 ma dzielnik tylko 1/4? (nie ma 1/5?) to moglo by wyjasniac wyzsze wyniki w testach na 166/166 pytanie tylko czy rzeczywiscie tak jest? czy ktos jest na 100% pewnien? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Na podstawie swoich kurewsko przykrych doswiadczen z ta plyta osmielam sie stwierdzic ze nie ma dzielnika 1/5 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...