Daethar_Rumarth Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Wszedzie widze tylko te sockety ;) A do P4 to gdzie moge znalezc jakis w miare tani blok wodny? Kto mnie oswieci? Juz mnie rozstraja V7+ na median, a ze wiecej przez temperature nie moge wyciagnac ze swojego proca, to zaczalem myslec powaznie nad WC :twisted: Kto mi powie gdzie znajde bloczek pod pentiaka :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Z racji, że P4 wydziela doś sporo ciepła, nie radzę qpować taniego%prowizorycznego bloku. Szczeże bloki Mate'a, sklep masz na www.siliconvalley.pl. Narazie są tam tylko bloki do SocketuA/370, ale wiem w przygotowaniu jest już zapinka do Socket478. Poczekaj do końca tygodnia i zgłoś się do Marcina, lub jeśli nie będziesz mógł go złapać- do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Blok jest przeciez taki sam. Zapinke latwo samemu zrobic wykorzystujac te otwory na srubki na plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Zapraszam na 4MaxCool i tam znajdziesz sobie zestaw WC do socket 478 ja sobie zrobiłem prowizorkę i zadje egzamin. A opis tego zestwu był w jakiejś gazecie. Zrobile P$ 2.2@3.0 ("Jako pierwsi testowaliśmy P$ 2 GHz" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Ja mam blok z 4MAXCool typ B a zapinke sam sobie zrobilem, moze nie jest to full professional ale zdaje egzamin. O tym ze ktos ma zrobic zapinke S478 slysze juz od dluzszego czasu ale jakos jeszcze nie widzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie jesteś sam z ta zapinka bo sam szukalem :(((((( narazie dałem sobie spokój az spadna ceny z wc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Ja tam narazie sam sobie z blachy 1mm zrobiłem. Ale na 4Max Cool ą bloki z zapięciami tylko trzeba troche poszukać Powodzenia P.S. Sam niedawno znalazłem. A ponoć jestem ślepy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Bloki z zapieciami oczywiscie sa ale to sa cale zestawy WC, oddzielnie nie sprzedaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czyli wychodzi na to, ze zapinke powinienem sobie sam zrobic :) Wlasciwie mam zamiar kupic tylko blok z zapinka lub bez, i pompke. A wlasnie, czy pompka 670 l/h starczy w upalne dni(i ~33stopnie w pokoju) czy lepiej od razu 1000 l/h :?: Czy ten blok u Mate'a zmiesci sie w s478(na szerokosc razem z rurkami) :?: :oops: I jeszcze jedno, czy chlodnica samochodowa zda egzamin do tego? Powiesil bym sobie taka na scianie :) (tlyko czy pompka to uciagnie..?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Daethar_Rumarth Poszukaj na forum wyszukiwarka, znajdziesz prawie wszystkie mozliwe pytania i odpowiedzi co do WC A tu masz wymiary WB : Blok miedziany CPU SEv1 Wymiary: 50x48x14,2mm 15 kanałów o średnicy 4,2mm Kanał wlotowy i wylotowy o średnicy 13.8mm Wyprowadzenia podłączeniowe o średnicy wewnętrznej 10mm Powierzchnia oddawania ciepła ok.9325mm^2 Możliwość podłożenia pod Blok modułu Peltiera o grubości do 4mm Możliwość podłożenia pod Blok płytki miedzianej -copper plate Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...