p3dzi0r Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 co sądzicie o tej optycznej myszce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 fajna :D ja mam A4Tech WOP-35 i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ten logitesh ok, ale a4 tech, ble!!!! chyba najgorsha firma (no moze poza media tech :P ) , nie kce tu nikogo urazic ofkoz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ten logitesh ok, ale a4 tech, ble!!!! chyba najgorsha firma (no moze poza media tech :P ) , nie kce tu nikogo urazic ofkoz :D wcześniej miałem same logitech-y i jakoś nie poczułem różnicy po przesiadce na A4Tech-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ja muialem wczesniej dexxe i hp i poczoolem rooznice, a4tech sie berdziej brudzi (nie wiem why), sa wykonane z gorszych materialow i bardzij awaryjne, to chyba wystarczy (nie tylko moje zdnaie :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ja muialem wczesniej dexxe i hp i poczoolem rooznice, a4tech sie berdziej brudzi (nie wiem why), sa wykonane z gorszych materialow i bardzij awaryjne, to chyba wystarczy (nie tylko moje zdnaie :D) to masz pecha. moja chodzi spoko już dość długo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 moja 2 lata i od jakiegos czasun sa z nia problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 moja 2 lata i od jakiegos czasun sa z nia problemy he he. jedyne co w kompie mam dwa lata to monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 pozazdroscic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Moj a4 tez chodzi do dzis, ale narazie lezy w szufladzie :) Pare miechow temu qpilem sobie Logitecha tylko dlatego, ze wszyscy w okolo go chwalili i chcialem sie przekonac czy maja racje. Wybor padl na MouseMan Wheel (zwykly, nieoptyczny) i pierwszy tydzien nie moglem sie przyzwyczaic, juz nawet sprzedac ja chcialem. Potem mi przeszlo i jak niedawno chwycilem swojego starego A4 to zastanawialem sie jak ja moglem kiedys tego uzywac :) Zupelnie inna klasa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Moj a4 tez chodzi do dzis, ale narazie lezy w szufladzie :) Pare miechow temu qpilem sobie Logitecha tylko dlatego, ze wszyscy w okolo go chwalili i chcialem sie przekonac czy maja racje. Wybor padl na MouseMan Wheel (zwykly, nieoptyczny) i pierwszy tydzien nie moglem sie przyzwyczaic, juz nawet sprzedac ja chcialem. Potem mi przeszlo i jak niedawno chwycilem swojego starego A4 to zastanawialem sie jak ja moglem kiedys tego uzywac :) Zupelnie inna klasa... może spróbuje microsoftu z intelieye czy jakoś tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A ja uwazam ze A4Tech to swietne myszki. Bardzo dobrze dzialaja i sa super trwale. Jedna z moich ma juz prawie 10 lat (2 klawiszowa na ps/2). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...