virtuomaniak Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Dzisaj stalo sie cos dziwnego :P Nie wiem czemu ale NIS zaczal sie dziwnie zachowywac ciagle sie tnal itd. Postanowilem zrobic format, lecz po instalacji NIS to samo, nie chce sie wlaczyc itd. Daje screna jak to mniej wiecej wyglada, prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 A robiłes aktualizacje tego proramu? Ja miałem takie cos po "błednej" instalacji. ZAinstalowałem go na nowo, restart.. i juz było dobrze. Oczywiscie aktualizacje właczyłem co by nie miec ewentualnych problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Robilem aktualizacje ale nie pomoglo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...