emil Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 http://www.tweak.pl/artykul/amd_vs_intel Artykuł z powyższego linku to hmm nie chcę mówic brzydko ale to jakieś tendencyjne wypociny.Nie kwestionuje wyników testów ale dlaczego FSB tylko 133?Bez urazy ale nie spotkalem się z P4 1,6a który by nieposzedł na FSB 150 na przyzwoitej płycie(pomijam ECS bo takiej zbrodni nie popełniłem)podam kilka danych z Sandry: CPU Artmetic 4634/4182 Memory 3005/3054 Multimedia 9554/11949 Oczywiście to wszsytko idzie na BOXie i teraz sobie można porównywać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Są takie egzamplarze które nie chodzą nawet na 133.http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...t=5436&start=30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Są takie egzamplarze które nie chodzą nawet na 133.http://www.tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=...t=5436&start=30Chyba na płycie ECS bo kilka kompów złozyłem i kazdy poszedł na 150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Tez widzialem ten test. Dalem nawet jakis komentarz. Test dziwny, dla P4 FSB133 a dla athlona ECS :) Toz to nie porownanie podkrecania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Tez widzialem ten test. Dalem nawet jakis komentarz. Test dziwny, dla P4 FSB133 a dla athlona ECS :) Toz to nie porownanie podkrecania.Chyba Epox na Via?Dlaczego nie wybrano płyty na i845e tylko SiS? Chyba to też świadczy o stronniczości recenzenta>Po za tym skoro sa oba podkręcone to czemu nie oba na maksa na standartowmym chłodzeniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 hm wedlug mnie powini sie mieporownywac procesory o tymsamym zegarze, a przeciez te 1,6 w nazwie xp jak kazdy wie to tylko dla ludzi nieobeznanych. jakby porownano xp ktory ma 1600 mhz z odpoweidznikiem intela to p4 bylby w tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 hm wedlug mnie powini sie mieporownywac procesory o tymsamym zegarze, a przeciez te 1,6 w nazwie xp jak kazdy wie to tylko dla ludzi nieobeznanych. jakby porownano xp ktory ma 1600 mhz z odpoweidznikiem intela to p4 bylby w tyleChyba nie wiesz co mowisz :) Zaden athlon nie jest szybszy od P4 2.56 Ghz (533) a ten P4 1,6 podkrecony do 2,7Ghz jest jeszcze szybszy od P4 2,56 Ghz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie chce mi sie wracac do tego artykulu ale z tego co pamietam to gosc testowal to co mial. Jeden byl jego a drugi brata czy kolegi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...