Skocz do zawartości
M.K

AMD thunderbird(266Mhz), a starsze płyty główne

Rekomendowane odpowiedzi

no ja nie jestem pewien do konca czy bedzie chodzil na fbs100

kupilem xp 1600 (fakt ze to inne jadro :) ) ale na poczatku malo nie dostalem schizy bo proc wogole nie startowal! jak sie potem okazalo towina plyty bo zworka byla ustawiona na fbs100 a nie 133

(to jest komp kumpla)

u siebie mam starego esc na kt133 i nie chcialem tak ryzykowac wiec kupilem tanszy amd 1400 na fps100 (14x100) :D bios go wykrywa jako 120 (24x5) :D :D :D :D ale dziala jako normalny 1400 (inne aplikacje go tak widza) wiec jest ok. no i nie bedzie potem problemow jak go odblokuje i wrzuce na nowa plytke :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Chciałbym kupić procek AMD 1330MHz. Chciałbym się dowiedzieć, czy bedzie chodził na mojej płycie. Posiadam AOpen AK33 (KT133)

Może chcesz mojego Athlona 1,4 FSB 133 nigdy nie kreconego? 300 zl...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce ! 300zl do zaplacenia czy cos do utargowania? Podaj serie, czy przypadkiem nie ma ukruszen (nawet minimalnych).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce ! 300zl do zaplacenia czy cos do utargowania? Podaj serie, czy przypadkiem nie ma ukruszen (nawet minimalnych).

Nie znam serii pisze teraz z pracy. Ukruszen zero, od nowosci ni8e ruszany i nie krecony, bo mnie to nie jara:) Jakby co to moj gg 54118

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...