Radzio80 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Witam, chcialbym zakupic obudowe ale nie mam pojecia jaką, mam zamiar kupic radeona 9600pro 512-lub 1024 ramu, dobrą płyte +cd-rom, + nagrywarke. Prosze o pomoc w wyborze i uzasadnienie. Dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 To zależy od Twoich potrzeb i Twoich finansów. Desktop/MiniMidiFullTower ? 150 zl ? 400 zl ? 1000 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 jak masz sporo sianka .a widze ze masz to muglbys zaszalec.hehe www.plexicomp.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 nie przesadzajmy... myślę, że coś z Modecoma, będzie rozsądnym rozwiązaniem, całkiem niezła obudowa za przyzwoite pieniądze. np. ta: http://www.modecom.pl/katalog.php?kategori...+II&send=Szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 ja mam ModeComa ProStation 0 jestem zadowolony ale i tak sprzedaje (prawie noowka - niecały miesiąc ) i chyba chifa kupie ale - najwczesniej na ferie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...