Next Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Podczas wypalania bufor odczytu mam cały czas na 100%, nagrywara lite-on 52246S dociera do 6 % i stop, zwiecha nic się da zrobić, tylko kompa wyłączyć. ( Nagrywarka bufora nie używa?, nie wiem niezbyt się na tym znam) Dodam że cały czas chodziła jak najbardziej ok,( tzn do soboty) stery raczej w porządku, aspi też , Dma włączone, ostatnio cos musiałem grzebnąć w systemie że coś mi się coś takiego dzieje. Acha dziwna sprawa to taka że Cd-RW normalne nagrywa! To mnie już totalne rozwaliło , pomóżcie z tego wybrnąć bo juz nie wiem co to może być,(winda XP ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a z jaka predkoscia nagrywasz????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 kiedys tez tak mialem a winny byl PQMagic... cos walil w partycjach.. po jakims czasie wogole przestalo nagrywac i musialem caly dysk od zera robic.. zadne tam obrazy nie pomagaly, trzeba bylo strukture partycji ustawic bo sie posypala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 kiedys tez tak mialem a winny byl PQMagic... cos walil w partycjach.. po jakims czasie wogole przestalo nagrywac i musialem caly dysk od zera robic.. zadne tam obrazy nie pomagaly, trzeba bylo strukture partycji ustawic bo sie posypala... archeolog ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 owszem tak. popatrz na moj sprzet :) i juz wszystko jasne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Restor Bass Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Wejdz do "Menadzer Urządzeń" i odinstaluj "Kontrolery IDE ATA/ATAPI" restart kompa , win sam znajdzie i zainstaluje , powinno być ok (u mnie pomogło). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble2u Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 przelec dysk czy nie masz bad sectorow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nie żebym sie wtrącał ale po takim czasie to on juz prawie napewno rozwiązał problem więc dajcie sobie spokój z radami :P Jak to Reed mawia: "Archeologia suxx" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...