Skocz do zawartości
p3dzi0r

Nuke ?

Rekomendowane odpowiedzi

skąd moge ściągnąć dobrego nuke'a sieciowego żeby zawieszać innym kompy ?

Jestem pod wrazeniam inteligecji !

Naprawde prawie tak wysokie iq jak u chomika !

Ale fajnie poszpanowac wsrod kolegow ze jest sie "chakierem" a to ze idiota to sie nie skapna ! prawda ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj przykro mi , nie po to ciołki , myślicie że super szybko się jeżdzi na SDi na 7 kompach - chyba się pomyliliście , potrzebny mi nuke bo kiedy sobie ściągam pliki i mam badzieewny transfer to zawiesiłbym kompa osobie ktura mi go zabiera. a nie jakis szpan, a pozatym ktos kto sie popisuje ze jest hakierem to czysty lamer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marny sposob, moim zdaniem, bo efekt krotkotrwaly (do restartu), a poza tym nuke (oparty na niestandardowym pingu) tylko raczej na stare wingrozy bedzie dzialal, nowszych systemow, nie mowiac o [brzydkie określenie na linuksa]ach nie wywalisz

poza tym gdyby kazdy mial takie fajne pomysly to byloby "milo"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marny sposob' date=' moim zdaniem, bo efekt krotkotrwaly (do restartu), a poza tym nuke (oparty na niestandardowym pingu) tylko raczej na stare wingrozy bedzie dzialal, nowszych systemow, nie mowiac o [brzydkie określenie na linuksa']ach nie wywalisz poza tym gdyby kazdy mial takie fajne pomysly to byloby "milo"...[/quote

1. Niezgadzam sie ze tylko do restartu bo mozna na stale zablokowac uzywanie netu uzytkownikowi.

2. Ataki Denial of Service sa na kazdy system lacznie z W2K/XP i Linuxem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

majac na mysli nuke, pisalem o ataku pakiem Out Of Bond, ktory jest jednorazowy, dzialatylko do restartu. dziala na windows 95 i ktores nt. ataki dos sa na wszystkie systemy, to fakt, ale oob na linuxa nie dziala

Rozumiem. Ale wiele osob mowi na kazdego "dos'a" nuke ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi