duchu Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Nie mam pojecia co sie stalo. Kazda gra mi skacze. Nic w opcjach nie mieszalem. Mam taki problem okolo od 5 dni. Przeinstalowalem sterowniki i directX ale to nic nie dalo. Moze ktos mi pomoc ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 proponuje zrobic defragmentacje na twardym, mnie pomoglo :wink: bo tez kiedys dziwilem sie ze gierki skacza nawet jak ustawilem w sterownikach -wydajnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 hyyh 160 Gb troche potrwa =) jakis program do defragmentacji polecasz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 a po kiepa 160GB???? Masz wszystko na jednej partycji czy co???? Tylko systemową i z gierkami - najlepsiejszy jest speed disk z Norton utilities :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 mam 3 partycje =) nortonem mowisz. Dobra zobacze moze cos da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 nistety nic to nie pomoglo.....masz jakies inne pomysly ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 nistety nic to nie pomoglo.....masz jakies inne pomysly ?????? Format ? Wirus ? Inne stery do nForce`a? To sie zaczelo dziac tak nagle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Format! innej opcji nie widze. pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 nistety nic to nie pomoglo.....masz jakies inne pomysly ?????? Możesz spróbować Reinstalować system, a najlepiej to poprzenosić potrzebne dane na inne partycje i sformatować. Możesz jeszcze spróbować pooczyszczać system z pozostałych syfów po karcie DX i zainstalować wszystko jeszcze raz, ale wątpię żeby to coś dało. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIC Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 hehehehehe Konkretny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Nie mam pojecia co sie stalo. Kazda gra mi skacze. Nic w opcjach nie mieszalem. Mam taki problem okolo od 5 dni. Przeinstalowalem sterowniki i directX ale to nic nie dalo. Moze ktos mi pomoc ???a sprawdzales czy wentyl dziala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 no tak nagle bez powodu...zaczelo tak do [gluteus maximus] chodzic...... Wntylator dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaioN Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Najwyzszy czas sprzedac komputer:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Najlepszy lek na problemy z kompem - format, czyli najlepsze polecienie wymyslone przez Microsoft. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...