memorando Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Mam wiatrak 120 mm napisane jest na nim 12v podpiąłem to do czerwonego i czarnego kabla z zasilacza ale czy czasem czerwony niedaje z zasilki 5 v napięcia ?jak to podpiąć? a drugi problem to z tyłu obudowy naklejka na wiatraku na zewnątrz ma być czy do środka obudowy odwrócona?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 zamiast do czerwonego i czrnego podlacz do zoltego i czarnego , a co do wwiewania i wywiewania to zalerzy czy ma byc z przodu obudowy czy z tylu jak z porzody to niech wwiewa a kirunek jest narysowany na obudowie wiatraka , takie 2 strzalki jedna odpowiadajaca za kierunek ruchu lopat wiatraka a druga za kierunek przeplywu powietrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 memorando, zmień tytuł wątku, bo "problem ..?: )" nie jest tytułem przekazującym konkretną informację o treści posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...