wENDorf Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Witam !! A wiec moj problem a nawet nie problem tylko propozycja.Mam SDI ale chce sie przesiasc na NEO.Sdi rozdzielam serwerem z system dyskietkowym.Moja propozycja to taka kto zrobi mi system dyskietkowy pod NEO+ z zablokowana KAZA,EMULE itp. ZAPLACE kasiorke za to NAJCHETNIE prosilbym o pomoc ludzi z okolic WA-WA , Ciechanow !! Ale jesli ktos pomoze mi z dalszych odleglosci po sprawdzeniu czy wszystko dziala KASE WYSLE NA KONTO LUB POCZTPO PROSTO W RECE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 dlaczego nie zrobisz sam ? to naprawde proste. www.freesco.pl tam jest wszystko napisane. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 A stać cię? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...