popo Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jak w temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Wyciagniesz tyle co P41,6 (ale wiadomo, ze mniejsza magistrala) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ale z takim prawdopodobienstwem co 1.6A? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ale z takim prawdopodobienstwem co 1.6A?Podejrzewam, ze tak choc nie mam pewnosci. Ogolnie jest tak, ze wyprodukuja procka. Potem zapodawaja pokolei mnozniki i wiadomo, ze ten najwolniejszy (z najmniejszym mnoznikiem) teoretycznie ma najwiekszy zapas mocy. Albo rozumiejmy to w druga strone. Wyprodukuja najmozniejszy procek a potem obnizaja mnozniki i tak powstaje cala seria takich samych prockow tylko z innymi mnoznikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ale z takim prawdopodobienstwem co 1.6A? 1.8A jest chyba tylko dlatego mniej popularny bo ma nieco gorszy stosunek ceny do wydajnosci nawet z OC a jak wiadomo nie czesto trafia sie taki Intel. Ja mysle ze bedzie sie krecil podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Widzialem w necie 1.8A na@150mhz ale mogl go sobie ktos wybrac(albo i nie) z 10 albo 20 egzemplarzy ja tak niestety nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...