Skocz do zawartości
mak777

Pilnie potrzebna rada w sprawie drukarki HP PSC 1110

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam mały problemik, zastanawiam się nad tą drukarką (HP PSC 1110 All-in-one), ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opini na jej temat :( Może ktoś z Was miał z nią styczność i mógłby się podzielić wrażeniami? Lub ktoś z Was wie coś może na jej temat, bo bardzo ciężko znaleźć jakiekolwiek opisy użytkowników tego sprzętu :( Bardzo zależy mi na czasie ponieważ dziś wieczorem jadę prawdopodobnie ją kupić!

Tak to wygląda:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak :) Mam ją :) Powiem tak, jak za tę cenę, jest to zajebiste wyjście :) Jeszcze nie wiem jak z wydajnością tuszy, ale drukuje w miarę nieźle, wiadomo że nie można spodziewać się cudów, ale nie jest tak źle, a wręcz w miare dobrze :) Fajnie się ksero spisuje :) Skaner jest przeciętny, ale można też poskanować jak nie zależy Ci na precyzyjnym odzworowaniu (w sensie pedantystycznym :P) Dużo ludzi pisało że jest bardzo głośna... Jak dla mnie nie jest aż tak głośna, szczególnie w porównaniu z XEROXEM C8 którego miałem przedtem :P Jakby co odezwij się na priv jakbyś jeszcze coś chciał wiedzieć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mak777 - mam pytanie- jakiej pojemności są kardridże z tuszem...:?:, bo słyszałem że są baaardzo malutkie :?

PS:

...ja równierz przymierzam sie od dłuzszego czasu do nowej drukarki (sprzedałem lexmarka z45)... 8) - Najpierw miała być prosta - do 200zł.. potem stwierdziłem, ze jak kupować - to już coś lepszego, no i miała byc HP 5150..., potem uzytkownicy Canon'ów i innych drukarek z osobnymi tuszami (nie zintegroanymi z głowicą drukującą) gorąco namawiali mnie do któregoś z tych modeli - i juz byłem bliski zakupu Canona i450... Aż do głosu doszli właściciele laserówek - zapewnili mnie, że o ile głównie będę drukował text - to tania czarno-biała laserówka będzie dla mnie w sam raz.. I oto cena urosła do ok 600-800 zł. Teraz jestem na etapie HP PSC... - mam dość mały pokój i raczej nie wygospodaruję miejsca na skaner... więc PSC to było by idealnym rozwiązaniem... i ta fukcja ksera - w studenckich warunkach to czasem zbawienne ( nie mówie o kserowaniu książek :wink: , ale czasem - na szybko - jakś stronka :lol: )........

Tak więc byłbym bardzo wdzięczny, jeśli mógłbyś podzielić się dalszymi wrażeniami z uzytkowania i eksplatacji tej drukarki... Troszkę zmartwił mnie ten hałas..., ale to nic w porównaniu z malutkimi kardridżami, które po kilku napełnienia będą do wymiany, a jeśli naprawdę są tak małe, to obawiam się, że ich koniec nastapi szybko....... :? :? :?

Pozdro 4 all.................... :!: :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi