mak777 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Witam! Mam mały problemik, zastanawiam się nad tą drukarką (HP PSC 1110 All-in-one), ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opini na jej temat :( Może ktoś z Was miał z nią styczność i mógłby się podzielić wrażeniami? Lub ktoś z Was wie coś może na jej temat, bo bardzo ciężko znaleźć jakiekolwiek opisy użytkowników tego sprzętu :( Bardzo zależy mi na czasie ponieważ dziś wieczorem jadę prawdopodobnie ją kupić! Tak to wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 mak77 - Kupiles juz PSC 1110 :?: Tez sie nad nia zastanawiam i podobnie jak ty nie znalazlem nikogo kto moglby sie wypowiedziec na jej temat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Tak :) Mam ją :) Powiem tak, jak za tę cenę, jest to zajebiste wyjście :) Jeszcze nie wiem jak z wydajnością tuszy, ale drukuje w miarę nieźle, wiadomo że nie można spodziewać się cudów, ale nie jest tak źle, a wręcz w miare dobrze :) Fajnie się ksero spisuje :) Skaner jest przeciętny, ale można też poskanować jak nie zależy Ci na precyzyjnym odzworowaniu (w sensie pedantystycznym :P) Dużo ludzi pisało że jest bardzo głośna... Jak dla mnie nie jest aż tak głośna, szczególnie w porównaniu z XEROXEM C8 którego miałem przedtem :P Jakby co odezwij się na priv jakbyś jeszcze coś chciał wiedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 mak777 - mam pytanie- jakiej pojemności są kardridże z tuszem...:?:, bo słyszałem że są baaardzo malutkie :? PS: ...ja równierz przymierzam sie od dłuzszego czasu do nowej drukarki (sprzedałem lexmarka z45)... 8) - Najpierw miała być prosta - do 200zł.. potem stwierdziłem, ze jak kupować - to już coś lepszego, no i miała byc HP 5150..., potem uzytkownicy Canon'ów i innych drukarek z osobnymi tuszami (nie zintegroanymi z głowicą drukującą) gorąco namawiali mnie do któregoś z tych modeli - i juz byłem bliski zakupu Canona i450... Aż do głosu doszli właściciele laserówek - zapewnili mnie, że o ile głównie będę drukował text - to tania czarno-biała laserówka będzie dla mnie w sam raz.. I oto cena urosła do ok 600-800 zł. Teraz jestem na etapie HP PSC... - mam dość mały pokój i raczej nie wygospodaruję miejsca na skaner... więc PSC to było by idealnym rozwiązaniem... i ta fukcja ksera - w studenckich warunkach to czasem zbawienne ( nie mówie o kserowaniu książek :wink: , ale czasem - na szybko - jakś stronka :lol: )........ Tak więc byłbym bardzo wdzięczny, jeśli mógłbyś podzielić się dalszymi wrażeniami z uzytkowania i eksplatacji tej drukarki... Troszkę zmartwił mnie ten hałas..., ale to nic w porównaniu z malutkimi kardridżami, które po kilku napełnienia będą do wymiany, a jeśli naprawdę są tak małe, to obawiam się, że ich koniec nastapi szybko....... :? :? :? Pozdro 4 all.................... :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 :roll: :roll: :roll: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 mi ta drukarka po jakims pół roku używania wydaje różne piski podczas drukowania, zacina sie. w ogóle taki szajs że poprostu :lol: nie polecam a i wydajność tuszy bardzo mała :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...