whyte Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 no wlasnie. Bo zastanawiam sie nad wymiana tego gowna ktore posiadam czyli Prolinka GF2mx400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 http://www.digit-life.com/articles/radeon7...7500/index.html http://www.3dcenter.de/artikel/r7500_vs_gf...ex2_technik.php poczytaj troche nie ma tam co prawda mx 400 ale chyba wiesz ze 2Ti jest od tego szybsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 na 100% jest szybsze.qmpel mial w ciage tygodnia 3 sztuki mx400,kupowal zamianial ... i w koncu kupil 7500LE Powercolor'a :) fakt ze jest 100% drozsze niz mx400 ale warto :!: i mash full pocji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 http://www.digit-life.com/articles/radeon7500/index.html http://www.3dcenter.de/artikel/r7500_vs_gf...ex2_technik.php poczytaj troche nie ma tam co prawda mx 400 ale chyba wiesz ze 2Ti jest od tego szybsze :) Zawsze myslalem, ze R7500 jest szybszy od gf2ti. Jest wrecz odwrotnie a do tego jakosc obrazu identyczna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Jak chcesz to mo ge ci sprzedać ASUSA GeForca 2 V7700PRO (TVR) jest to geforc 2 pro z tvoutem mam dto niego trzy płytki, karta bardzo fajna ma taki fajny programik to sprawdzania temperatury.Karta napewno lepsza od Radeona 7500 pod względem jakości wykonania bo to wkońcu ASUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Czlowieku Radeon 7500 jest wydajniejszy niz geforce 2 titanium!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Jak chcesz to mo ge ci sprzedać ASUSA GeForca 2 V7700PRO (TVR) jest to geforc 2 pro z tvoutem mam dto niego trzy płytki, karta bardzo fajna ma taki fajny programik to sprawdzania temperatury.Karta napewno lepsza od Radeona 7500 pod względem jakości wykonania bo to wkońcu ASUS Jak takis pewny tego co mowisz tio powiedz ile masz punktow w 3dMarku 2001? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 przecież napisał "pod względem jakości wykonania" a nie wydajności! :) Jeżeli chodzi o Radeona to oczywiście jest wydajniejszy. Tylko nie nabierz sie na żadne LE, czy wersje z SDR. (LE = Low Efficiency!!!) Jeżeli Radka to najlepie BBA, albo jakiejś pożądnej marki. Zresztą to się sprawdza przy każdej karcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Sorka ten tekst o wydajnosci byl do Kaeres-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 na 100% jest szybsze.qmpel mial w ciage tygodnia 3 sztuki mx400,kupowal zamianial ... i w koncu kupil 7500LE Powercolor'a :) fakt ze jest 100% drozsze niz mx400 ale warto :!: i mash full pocjiSnapie jak juz mowisz o kolegach tio mow prawde...mam Radka 7500 ale nie zadnego LE tylko ULTRA i fakt ze od Power Colora i jestem bardzo zadowolony z tej karty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ale mi o to chodzi że jak ma kupować jakiegoś miernego LE [gluteus maximus]ckiej firmy za 350zł to napewni lepszym rozwiązaniem jest kupienie markowego pro a takie klony popierwsze że są gorsze od PRo to jeszcze jest z nimi dużo kłopotów, Nie mówie tu oczywiście o orginalnym ATI albo Herculesie czy Gigabajcie choć Radeony tych firm są bardzo drogie. Wiadomo że twój Power Color z pamięciami 3,5ns będzie szybszy od Mojego pro tylko teraz ile ty dałeś za niego bo ja chce swojego sprzedać za 350zł i mam na niego 1,5 roku gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ale mi o to chodzi że jak ma kupować jakiegoś miernego LE [gluteus maximus]ckiej firmy za 350zł to napewni lepszym rozwiązaniem jest kupienie markowego pro a takie klony popierwsze że są gorsze od PRo to jeszcze jest z nimi dużo kłopotów, Nie mówie tu oczywiście o orginalnym ATI albo Herculesie czy Gigabajcie choć Radeony tych firm są bardzo drogie. Wiadomo że twój Power Color z pamięciami 3,5ns będzie szybszy od Mojego pro tylko teraz ile ty dałeś za niego bo ja chce swojego sprzedać za 350zł i mam na niego 1,5 roku gwarancji.Ja za swojego dalem 390zeta wiec watpie ze ty sprzedasz swojego za 350...ile masz w 3dMarku 2001 ja mam na tych ustawieniach co ponizej 4600p. a ty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Sorka ten tekst o wydajnosci byl do Kaeres-aPatrzalem na testy, ktore podal rob_e. Jezeli jest odwrotnie to udowodnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Sorka ten tekst o wydajnosci byl do Kaeres-aPatrzalem na testy, ktore podal rob_e. Jezeli jest odwrotnie to udowodnij.Napewno GF2Ti nie jest wydajniejszy od Mojego Radka 7500!!! ani tymbardziej od Radka BBA!!! poczytaj na www.benchmark.pl www.tomshardware.pl a tu masz linka do artykulu!; http://www.in4.pl/recenzje/r7500/index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Sorka ten tekst o wydajnosci byl do Kaeres-aPatrzalem na testy, ktore podal rob_e. Jezeli jest odwrotnie to udowodnij.Napewno GF2Ti nie jest wydajniejszy od Mojego Radka 7500!!! ani tymbardziej od Radka BBA!!! poczytaj na www.benchmark.pl www.tomshardware.pl a tu masz linka do artykulu!;http://www.in4.pl/recenzje/r7500/index.htm Hmm, pewnie dobrze zrobiona jest ta karta. Nie zdazylem poczytac- jakie pamieci ona ma ? Pewnie na tej niemieckiej stronie byla jakas gorsza R7500 i dlatego byla wolniejsza od gf2ti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Tu masz tekst z artykulu!: Jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem karty GeForce2 GTS/Pro czy też GeForce2 Titanium to powinien poważnie zastanowić się nad kartą Radeon 7500, gdyż karta ta prezentuje nieco wyższe osiągi i znacznie lepszą jakość, zarówno obrazu 2D/3D jak i wyjścia telewizyjnego w porównaniu do kart na układach nVidii. Dla osób szukających dobrej karty do pracy, ceniących sobie Matrox'a G400/450/550 polecam również Radeona 7500. Jego funkcjonalność jest równie dobra jeśli nie lepsza od wspomnianych kart. A ja tylko przypomne ze tam jest radeon Minta a nie ATI a ten drugi napewno jest troszke wydajniejszy od Minta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Sorka ten tekst o wydajnosci byl do Kaeres-aPatrzalem na testy, ktore podal rob_e. Jezeli jest odwrotnie to udowodnij.Napewno GF2Ti nie jest wydajniejszy od Mojego Radka 7500!!! ani tymbardziej od Radka BBA!!! poczytaj na www.benchmark.pl www.tomshardware.pl a tu masz linka do artykulu!;http://www.in4.pl/recenzje/r7500/index.htm Hmm, pewnie dobrze zrobiona jest ta karta. Nie zdazylem poczytac- jakie pamieci ona ma ? Pewnie na tej niemieckiej stronie byla jakas gorsza R7500 i dlatego byla wolniejsza od gf2ti. Minty maja 4ns pamieci najczesciej Hynix! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 KRECIO, gdzieś dorwał tego Radeonka ??? Też se takiego sprawię :D :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 stanowczo bierz radka 7500................. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 KRECIO, gdzieś dorwał tego Radeonka ??? Też se takiego sprawię :D :!: Jak masz blisko do wrocka tio wpadaj: ARIS-2 ul. Św. Mikołaja 30 31 od godz 11! sklep jest blisko pl. 1-go Maja Jak chcesz tio mozesz napisac maila do wlasciciela o przyslanie cennika i z zapytaniem czy ma jeszcze takie modele oto mail jpn@k.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Chociaz ta moja karta tio jakas inna seria niz zwykle bo jak ja zamawialem to miala miec 4ns pamieci Hynix a ja mam 3.5 EtronTecha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 na 100% jest szybsze.qmpel mial w ciage tygodnia 3 sztuki mx400,kupowal zamianial ... i w koncu kupil 7500LE Powercolor'a :) fakt ze jest 100% drozsze niz mx400 ale warto :!: i mash full pocjiSnapie jak juz mowisz o kolegach tio mow prawde...mam Radka 7500 ale nie zadnego LE tylko ULTRA i fakt ze od Power Colora i jestem bardzo zadowolony z tej karty :)dobrze mamo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...