REC_DJ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 witam... tak przeglądając forum.... zauwazyłem "porozsypywane" po całym forum róznego rodzaju testy/benchmarki sprzetu... - ja proponuje zrobic specjalny dział <BENCHMARKI> w ktorym to będa wszelakiego typu benchmarki pamieci/proców/grafik itp ... wiadomo 3dmark2001/2003/aida32 itd itd... pomysl do przemyślenia przez moderatorów , napewno co niektórym ułatwiło by to życie ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 jestem na tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ten pomysł był rozpatrywany jeszcze przed wprowadzeniem nowych działów, ale zrezygnowaliśmy z niego. Użytkownicy wolą mieć wyniki benchmarków w dziale dedykowanym sprzętowi, z którym wyniki danego benchmarka wiążą. Np. Wyniki z AIDY32 imho najbardziej przydatne są w dziale pamięci; gdy po zmianie karty spada komuś wynik w 3D marku, to wiąże to z samą kartą, i zakłada temat na "kartach" - etc, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...