AJDAHO Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 ja tez widze ze sensubrak juz w tym temacie , ktory brzmial fx5700 kontra radek9600pro ja go rozszezylem do fx5700ultra vs 9600xt za to co niektorzy do porownania fx5700u vs radek9700 , moje zdanie takie 9700>5700ultra>9600xt>5700>9600pro jesli w trojmiescie mial bym wybor radek9700 (z wyposarzeniem jak grafa kolegi MAKU2) za te same piniadze co 5700ultra to bym wtedy wziol 9700 (byle by nie byl zupelny golas) a tak wzielem fx bo wolalem te grafe niz 9600xt noname , a moglem tez brac za 585zl modowalnego na wersje pro radka 9500, o grafach w stylu fx5700non ultra czy radek9600/9600pro nie myslalem bo to niewiele lepsze od gf4ti ktorego mialem UPDATE POZDRO for ALL , wazne zeby kazdy byl zadowolony z tego co ma i na innych zlewa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 I to mi się podoba, może i troszkę zachowaliśmy się jak dzieci z tą kłótnią, ale jest rozejm, jest spokój... Tak trzymać panowie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 jesli w trojmiescie mial bym wybor radek9700 (z wyposarzeniem jak grafa kolegi MAKU2) za te same piniadze co 5700ultra to bym wtedy wziol 9700 (byle by nie byl zupelny golas) Szkoda, że nie pokusiłeś się na tego z komputronika! Chyab, że nie lubisz wysyłkowo kupywać! I też byś chyba dostałbys worek prezentów jak koledzy! :D pozdro chłopcy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Dodam, jeszcze niestesty po za tematem calego topicu, ze radki sie juz koncza na komputroniku, wiec ten kto ma kase i chce kupic Radeona z serii 9700 to niech sie spieszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a ja bym wolał FX 5900 XT za ta cene ;) To grubo się mylisz!........: a czemu uważasz ze sie myle ?? myle sie bo 'wolałbym fx-a" :wink: :lol: , przecie nie napisałem ze jest szybszo czy cos w tym stylu :wink: , to tera juz nawet nie mozna wolec czegos innego bo sie myli ... :lol: zreszta w praniu radzi sobie całkiem całkiem :wink: http://www.guru3d.com/article/Videocards/112/9/ http://www6.tomshardware.com/graphic/20031...tournament_2003 do czasu aż komus sie zachce grac z AAiAF no wtedy juz jest troszke gorzej :wink: mi by ta grafa spokojnie stykneła a pozniej bym ja opchnoł pewnie z zyskiem jakiemus lam.. niedoinformowanemu graczowi :twisted: bo to w koncu wypasiony FX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a ja bym wolał FX 5900 XT za ta cene ;) To grubo się mylisz!........: a czemu uważasz ze sie myle ?? myle sie bo 'wolałbym fx-a" :wink: :lol: , przecie nie napisałem ze jest szybszo czy cos w tym stylu :wink: , to tera juz nawet nie mozna wolec czegos innego bo sie myli ... :lol: zreszta w praniu radzi sobie całkiem całkiem :wink: http://www.guru3d.com/article/Videocards/112/9/ http://www6.tomshardware.com/graphic/20031...tournament_2003 do czasu aż komus sie zachce grac z AAiAF no wtedy juz jest troszke gorzej :wink: mi by ta grafa spokojnie stykneła a pozniej bym ja opchnoł pewnie z zyskiem jakiemus lam.. niedoinformowanemu graczowi :twisted: bo to w koncu wypasiony FX Mi chodziło o ogólne wrażenia, które po testach mam mieszane! :? Słaba wydajność Pixel Shadera 2.0, kiepski AA to dla mnie wady aniżeli zalety. Ale masz racje! Zawsze znajdzie się ktoś kto powie: Kupuje wypasionego FXa! :wink: Jak ta nazwa dumnie brzmi! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ech co tu duzo mowic, zawsze znajdzie sie ktos kto kupi NV i kto kupi ATI. Jeden sie nie zna i wezmie to gdzie na opakowaniu bedzie duzo napisow w stylu "ultra power", a osoba ktora sie na tym zna wezmie jakiegos powiedzmy bulka ktory jest o niebo lepszy. Kazdy ma wolny wybor, nikt nikomu nic nie zabrania ;) Ale przyznac rzeba ze NV ceny ma kosmiczne za niekore produkty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ja chce zmienić na radka 9500@PRO albo 9700 o ile spyle swojego LEADTEKA na wydajnośćnie narzekam W większość gierek gram na full chociaż w raczej bez AA! Z kąd wiecie że wydajność nv3x na DX9.0c ma wzrosnąć nawet o 60%. Mój kumpel ma Pentium 3Ghz HT 800Mhz,512DDR 400mhz i radka 9600Pro i też raczej nie może grać w gierki na full i z AA bo się tną. Wszystko to jest kasa! tak naprawde jedyna wydajna i wmiare przyszłościowa karta do 1000zł to radek9700 a nie 9600Xt,Pro i FX 5600,5700,Ultra. 4 potoki robią swoje i 128bitów pamęć. Jak macie kase na Radka 9700 to go kupujcie! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunny Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Z kąd wiecie że wydajność nv3x na DX9.0c ma wzrosnąć nawet o 60%. http://www.nvision.pl/index.html?200310181401226 nie wiem jak wy ale ja w to nie wierze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Zobaczyłem, przeczytałem i myśle że wydajność może i wzrośnie ale od 5 do 15% ale to max. A co do HL2 i wydajności FX to sięcie dziwie że kuleją a ati nie. W końcu Ati współpracuje w tworzeniu HL2 . A widzieliście Wyniki FX i redonów w Doom3! Fx troche pojechały odpowiedniki z Ati! Ale i tak raczej sięprzeżucam Na radka! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Nie byl, nie jest i nie bedzie, ludzie obejrzyjcie te testy i wywnioskujcie logcznie. : Pfx5700ultra nie jest lepszy od r9600xt ? popatrz na swoje wyniki i na moje , przy czym ty masz jak sie nie myle bartona wykreconego na 2200mhz ? i zacznij wnioskowac logicznie :P mamy prawie identyczne configi a tu jest link http://service.futuremark.com/compare?2k3=2062983 do mojego compare. pytanie brzmi ile dzis (3.1.04) kosztuje twoja grafika? (nie za ile ja kupiles!) bo moja aktualnie mozna smialo dostac w Zywcu za 780 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Nie byl, nie jest i nie bedzie, ludzie obejrzyjcie te testy i wywnioskujcie logcznie. : Pfx5700ultra nie jest lepszy od r9600xt ? popatrz na swoje wyniki i na moje , przy czym ty masz jak sie nie myle bartona wykreconego na 2200mhz ? i zacznij wnioskowac logicznie :P mamy prawie identyczne configi a tu jest link http://service.futuremark.com/compare?2k3=2062983 do mojego compare. pytanie brzmi ile dzis (3.1.04) kosztuje twoja grafika? (nie za ile ja kupiles!) bo moja aktualnie mozna smialo dostac w Zywcu za 780 zl. moja kosztuje 135zl wiecej od twojej (915zl) ,ale zapodaj jeszcze wynik w 3dmarku2k1 , aquanoxie 3 , no i wylacz soundstorma , bo mi nie bija dodatkowe punkty za karte muzyczna zgodna z dx9 aha no i napisz ajka to firma od twojej grafy , dokladnie jaki model itd itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Witam! ja polecam te radki co sa w Benchmarku - naprawde fajna sprawa, kumpel kupil sobie 9700 i jest git - smiga ze az milo, szkoda ze promocja sie zaczela 2 tyg po tym jak kupilem swojego 9600 PRO :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 moja kosztuje 135zl wiecej od twojej (915zl) ,ale zapodaj jeszcze wynik w 3dmarku2k1 , aquanoxie 3 , no i wylacz soundstorma , bo mi nie bija dodatkowe punkty za karte muzyczna zgodna z dx9 aha no i napisz ajka to firma od twojej grafy , dokladnie jaki model itd itp no wiec ustawilem wszystko jak w Twoim podpisie: ATHLON XP1800(@200x11@1.7v) TWINMOS2x256MB/200Mhz/CL 2,3,3,8 ABIT NF7-S REV.2.0 ..i wylaczylem SS. moja karta to GC-R96XTG-C3 a oto jej wyniki: 3DMark03 Revision 4 Build 0 (Default) - 4825 (CPU 580) 3DMark01 Build 330 (Default) - 15253 3DMark01 Build 330 (FSAAx4) - 10960 AquaMark3 (Default) - 36753 (CPU: 7607, GFX: 4845) czekam na Twoje compare :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 W_O_W - sporo jak na radka 9600 XT - naprawde ladny wynik - to juz po OC czy dopiero przed? Naprawde fajnie - ja mam 9600 PRO i "tylko 12 tysiecy" :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 W_O_W - sporo jak na radka 9600 XT - naprawde ladny wynik - to juz po OC czy dopiero przed? Naprawde fajnie - ja mam 9600 PRO i "tylko 12 tysiecy" :( Po oc zresztą 9600TX się bardzo ładnie kręcą-mimo 4 potoków (lecz lepszym rdzeniu) potrafią dorównać 9500Pro. dymy->Ekstra wyniki. Uważajcie tylko żeby nie rozkręcić kłótni bo znowu nam temat ktoś zamknie :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 no wiec ustawilem wszystko jak w Twoim podpisie: ATHLON XP1800(@200x11@1.7v) TWINMOS2x256MB/200Mhz/CL 2,3,3,8 ABIT NF7-S REV.2.0 ..i wylaczylem SS. moja karta to GC-R96XTG-C3 a oto jej wyniki: 3DMark03 Revision 4 Build 0 (Default) - 4825 (CPU 580) 3DMark01 Build 330 (Default) - 15253 3DMark01 Build 330 (FSAAx4) - 10960 AquaMark3 (Default) - 36753 (CPU: 7607, GFX: 4845) czekam na Twoje compare :D Na poczatku zaznacze ze bylbym wdzieczny jesli ktos wrzocil by gdzies na strone moje screeny z wynikami zebym mogl zapo0dac skroty , nie mam niestety zarejestrowanych programow do testowania . czekam tez na adres mail od ciebie abym mogl ci wyslac te screeny a teraz do sedna :twisted: test z wlonczonym AAx4 zrobilem na ustawieniach 10,5x200/cl2.0,3,3,8/grafa570/1050 procek tak nisko bo jak zobaczylem twoj post to chialem sprawdzic mojego kompa odrazu :twisted: wynik 3dmark2k1-build330+aax4=105XX-podejrzewam ze na 11x200czyli proc100mhz wiecej bedzie to samo jesli sie koniecznie upierasz to sprawdze ten wyniki na takich ustawieniach jak twoje 3dmark2k1-build330=152XX 3dmark2k3]-build340=46XX aqanox3=398XX(5,430gfx/7,492cpu) tak wiec w jednym tescie twoja jest lepsza ,w innym moja , a w 2 jeszcze innych mozna przyjac remis ogolnie twierdze ze karty porownywalne i sam mialem dylemat czy fx5700Ultra czy asus9600XT a na glupie teksty Nuttiego mogla byc tylko jedna odpowiedz ktorej mu udzielilem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Kart są bardzo podobne wydajnościowo. ATI ma przewage W Antyaliasing za to NVidia nadrabia w filtrowaniu anizotropowym, ma jaśniejszy obraz oraz mniej problemów ze sterami. http://www.sirius.pl/art.php?id=134&typ=test&aid=102 oczywiście dotyczy to 9600XT bo wersja PRO jest słabsza od FX 5700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Ja bym w to wszystko uwierzyl dopiero jakbym do swojego kompa dostal fx5700ultra i porownal wyniki. Poza tym daj mi podkrecic pamieci na moim xt do 1gig to pogadamy. ; ) btw. Ja swojego radka kupilem za 800zl w Warszawie z kuponem na hl2 ++ a wtedy jak kupowalem nie bylo jeszcze fx5700u. ; ) Zreszta 3d marki swoja droga, jak i tak na obu grafach pojdzie (mam nadzieje : D ) hl2, doom3, WoW. ++ Aha dymy zajebiscie podkreciles to cacko, ja ze swojego przy winter coolingu wydusilem 585/339. Mnie tylko te ramy denerwuja, moze tam sa jakies biosowe ograniczenia albo co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ..sam sie dziwie ze taki Gigacube tak smialo sie kreci :) jednak nie ladnie byloby ukrywac ze nie mam problemoof z ta grafa: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=61830&highlight= generalnie chodzilo mi jednak o to ze FX5700U jest dobra konstrukcja tylko niestety osiaga niewlasciwy przedzial cenowy. twierdzenia ze U > XT czy odwrotnie sa mierne bo uklady sa porownywalne i wiele zalezy od producenta i tego jakie zastosuje komponenty (pamieci itp.) jednak w zderzeniu z nasza rzeczywistoscia 5700U przegrywa walke o rynek cena. szkoda bo tesh mialem sentyment do nv za Ti200 i 4200 ale dzis nie zaluje zmiany barw na czerwone :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 @nuttie to nie pisz wiecej ze zaden fx5700ultra nigdy nie byl i nie bedzie lepszy od radka9600xt , karty sa porownywalne wpelni i zadna NAPEWNO nie jest gorsza od drugiej, z drugiej strony jak bedzie wiecej takich graf na tym forum to bedzie mozna sprawdzic jak sie kreca i czy takie grafy jak ta koliegi Dymy to nie przypadek i czy moja to tez nie przypadek pod wzgledem krecenia (95mhz na rdzeniu to jeszcze rozumiem ,ale 150mhz na pamieciach i to na pamieciach juz fabrycznie ustawionych wysoko to mi sie wydaje dobry wynik przy standardowym chlodzeniu,tylko pasta zmieniona na ceramique), a odnosnie kuponu na hl2 to mi sie wydaje ze to lipa bo slyszalem ze to jest kupon ktory pozwoli na sciagniecie za darmo gry ze strony producenta (i pewnie jakis mirrorow),ale w realiach polskiego internetu sciagniecie powiedzmy ~2gigabajtow danych to zajmie miesiace, bo na poczatku jak sie gra ukaze to pomyslcie ilu ludzi od kuponow ja zacznie sciagac ,dlatego decydujac sie na grafe byl to tez + na korzysc fx bo w nim mialem orginal RavenShield a te gre uwielbiam , jak cala serie zreszta, i dla mnie kupon na hl2 jak by nie mial znaczenia ps. jak chcesz miec 1050mhz na pamieciach to mi wyslij swoja grafe moze ci moje przelutuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 @DYMY wcale sie nie dziw ze gigacube tak dobrze sie kreci , wkoncu jest to jakies tam powiazanie z GIGABYTE i tez musi trzymac standardy wykonania, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ..ja tesh jestem zdania ze coraz wiekasza uwage nalezy przywiazywac do wyposazenia. przyznaje ze ostrzylem sobie zeby na msi5700u ale cenowo osiagalny dla mnie byl jedynie zwylky emsi bez vivo. byl 20 zl drozszy od zwyklego Prolinka czy jakiegos oema ale mile zaskakiwal wyposazeniem. do karty dodawano Elder Scrolls 3: Morrowind, Ghost Recon, Duke Nukem: Manhattan Project i 7 innych dem. oprocz tego kilka plytek z oprogramowaniem typu WinDVD4, VirtualDrive itp. plus plyta ze sterownikami i wszystkimi mozliymi wynalazkami MSI. i wszystko to za 20 zł z eleganckim etui slicznie zapakowane w kolorowe pudelko.. czyli da sie! do obecnego Radka dorzucili PowerDVD XP i Delta Force Black Hawk Down. dobre i to :D a co do kuponu na HL2 to nawet sie ciesze bo mam podobnie mieszane uczucia co do takich promocji i spodziewam sie ze wersja z kuponem wypada mniej atrakcyjnie cenowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 @DYMY wcale sie nie dziw ze gigacube tak dobrze sie kreci , wkoncu jest to jakies tam powiazanie z GIGABYTE i tez musi trzymac standardy wykonania, ..tylko nie wiem czy pamietasz nieslawnego 9600 Pro LITE a zreszta na zagranicznych forach marke gigacube okresla sie slowem weird co nie do konca napawa optymizmem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 widzialem ten artykol(na frazpc.pl) i sie nie dziwie , wg. mnie byla to wersja oem tej grafy z marnym wyposarzeniem , producent sie do niej nie przyznawal (brak loga firmy i napisow kto ja wypr.),czego sie po takim towarze spodziewac ? Dlatego wlasnie sprawdzam przed zakupem jakie jest wyposarzenie poza grafa i jak wyglada samo opakowanie,jakie pamieci wykorzystano jak wyglada sama plytka , w takich szczegolach widac czy producent sie stara czy nie , moglem kupic w cenie mojej grafy (no trza by dolozyc ~80zl. )Radka 9700 oem ,ale karta ktora mi zaproponowano to golas sprzedawana w srebrnym woreczku + plyta ze sterami , niby to hercules oem , ale gdzies czytalem ze to nie hercules produkuje te grafy tylko jest ich dystrybutorem,jasne ta grafa bije na glowe moja grafe ale wole miec cos dobrego w srednim segmencie niz kiche w najwyzszym segmencie, jestem ciekaw jak porownywac taka grafe (tego oema ) do boksowych wersji radka 9700 ,ktore sie lepiej kreca itd. , dlamnie roznica 50 czy 100 klatek gdy na swojej grafie osiagam powyzej 50fps z aa nawet x4 i anizo x4 nie ma znaczenia i tak tego nie zauwaze, to jakby sie zastanawiac czy wybrac :BMW seria7 z 5litrowym motorem , a wsrodku drewniane fotele, bez hifi i innych bajerow , czy BMW seria 5 fullwypas z wszystkimi bajerami , jeden woli to inny tamto , takie jest moje zdanie i juz ,dlatego ja np. zastanawialem sie nad fx5700U gigabyte i asusem 9600xt , a nie brlem pod uwage tych oemowych radkow 9700 , jeden da sie podkrecic inny nie i wez czlowieku i losuj, na swojej grafie mam gotowe chlodzenie pamieci i rdzenia (na tyle wydajne ze moglem wentyl od grafy na 7v zaposcic), a na takim radku to bym zaraz mosial kombinowac znowu co tu dac na pamieci , nie mogl bym wyciszyc grafy zwalniajac jej wentyl(czyli kolejny chajc na wymiane chlodzenia),ogolnie mam okno w budzie a wygloda toto pozalsieboze, no i jak z zywotnoscia takiego produktu , swoja grafe mam odrazu wykrecona i podejzewam ze taki 9700 tez by chodzil nonstop podkrecony dla samej zasady , tylko ze przy takim oemie to bym sie nonstop bal czy wsio bedzie ok czy sie nic nie stanie nawiazujac do wzgledow estetycznych oto porownanie: moj gigabyk: http://images.anandtech.com/reviews/video/....5700.front.jpg http://images.anandtech.com/reviews/video/...e.5700.back.jpg i taki radek 9700oem z grala dla przykladu http://sklep.gral.pl/podzespoly/images/opis/2594.jpg wracajac do towjej grafy moze i na zachodnich forach Gigacube nie ma zyt wielkiej renomy , ale co z tego , rownie dobry bedzie sztandarowy w tym segmencie produkt gigacube jak inna grafa od bardziej renomowanych producentow, dowody juz masz (wyniki twojej grafy i to overklock jak i wydajnosc),pozatym oglodalem zdjecia twojej grafy , widac dopracowany wicherek zrobili ,masz odrazu chlodzenie memorek , jesli masz takie wyniki w testerach to sam wiesz dobrze ze pograsz we wsie gry z ustawieniami na maxa +aa+anizo i czy te 100fps(na r9700) zamiast 50jest tak konieczne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...