Bartek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Jaka jest dopuszczalna temperatura płyty głównej w ten piękny upalny dzień :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Nie wiem jaka jest dopuszczalna ale u mnie na takich ustawieniach sprzetu jak ponizej mam 45 stopni :? Tez mi sie to nie podoba, nie mam wentylka na chipsecie i to pewnie dlatego. Co moge powiedziec to to, ze mam sprzet teraz rock stable przy takiej temperaturze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 ja mam na plycie 35 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 34 stopnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Dopuki sama nie splonie to jest dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 40 stopni, wiatrak mam na chipsecie, ale ledwo się kręci biedak... To właśnie są wentylatory od renomowanej firmy Asus :evil: . Pochodził z tydzień a teraz moze ma kilkaset obrotów na minutę. Musze kiedyś go zamienić, ale na razie mi to nie przeszkadza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Nie wiem jaka jest dopuszczalna ale u mnie na takich ustawieniach sprzetu jak ponizej mam 45 stopni :? Tez mi sie to nie podoba, nie mam wentylka na chipsecie i to pewnie dlatego. Co moge powiedziec to to, ze mam sprzet teraz rock stable przy takiej temperaturze :P Na KT3 i K7T266Pro2 to calkiem normalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 ja mam w te upały około 39-43 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...