yogi186 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Lite-On LTR-32123S bulk (x32/x12/x40) - odczyt x40, nagrywanie CD-R x32, CD-RW x12, bufor 2048 kb, technologia Smart-Burn i Smart-X, łamie zabezpieczenie SafeDisc 2.51 i nowsze i obsuguje płyty 99 min. (870 MB) CZY LG GCE-8320B x32/x10/x40 bulk + soft odczyt x40, nagrywanie CD-R x32, CD-RW x10, bufor 8MB + smartlink, oprogramowanie Cenowo są podobne, a qmpel nie wie co wybrać :) KUSI GO TEN BUFOR 8 MB w LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 zobacz na www.cdrinfo.pl .ja bym wzial LG :) moze ma zla opine ale po zmianie biosu ... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 zobacz na www.cdrinfo.pl .ja bym wzial LG :) moze ma zla opine ale po zmianie biosu ... :P On napewno nie będzie zmieniał biosu to jest totalny lamer i nawet gdybym chciał mu zmienić ten bios to się nie zgodzi bo będzie się bał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Osobiście wybrałbym Lite-On, tylko wersje 32125W, bo można przerobić na Lite-On 48125W. Przy tej prędkości to wprawdzie minuta zaoszczędzona przy nagrywaniu CD nie robi już może komuś różnicy, jednak zawsze jest troche szybciej. Lite-On jest też 20% szybszy w nagrywaniu CD-RW. Ostatnio dużo z tego korzystam, więc przydatna rzecz. Choć wolałbym taki zapis RW z 24x :D Inna sprawa, że miałem już nieciekawe przygody z cd-romami LG i nikomu nie polecam napedow cd tej firmy. Są dość głośne poza tym... (choć nie wiem jak z nagrywarkami) Mój kolega kupił natomiast niedawno tego Lite-On LTR-32123S w PC-Projekcie i jest bardzo zadowolony. Trochę już płytek wypalił... A nagrywarka chodzi bezproblemowo. Więc polecam (choć oczywiście wersję LTR-32125W , o ile będzie w zasięgu :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 zobacz na www.cdrinfo.pl .ja bym wzial LG :) moze ma zla opine ale po zmianie biosu ... :POoo moja nieuwaga. LG też można podkręcić biosem. Chociaż "tylko" do prędkości 40/12/40. Lite-On do 48/12/48. Więc dalej zostanę przy swoim. :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 zobacz na www.cdrinfo.pl .ja bym wzial LG :) moze ma zla opine ale po zmianie biosu ... :POoo moja nieuwaga. LG też można podkręcić biosem. Chociaż "tylko" do prędkości 40/12/40. Lite-On do 48/12/48. Więc dalej zostanę przy swoim. :lol: :lol: :lol:miedzy 40X i 48X przy paleniu cd nie ma duzej roznicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja bym wybral LiteOn'a. Poniewaz mam tej firmy nagrywarke pozatym raczej nie mam dobrych wspomnien po LG CDR/CDROM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...