ulyses Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ile mozna wydusic(forsy) za procek Pentium III 600 MHz na Slot 1? Jaki najmocniejszy z Pentium III na Slot 1 mozna dostac jeszcze na rynku i ile to moze kosztowac? Z gory dzieki, Ulyses Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Powinienes dosteć 250-300 zł. Ale jeśli planujesz kupić cos na slot1 (przejściówka) to ci się nie opłaca ponieważ spokojnie pościusz tego procka na 900 MHz 150x6. Nowe p3 1-1.2 GHz kosztują około 650 zł chyba że chcesz cos takiego PENTIUM III 1400MHz (512c/133/FCPGA/BOX) ale to cena w granicach 1500 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ile mozna wydusic(forsy) za procek Pentium III 600 MHz na Slot 1? Jaki najmocniejszy z Pentium III na Slot 1 mozna dostac jeszcze na rynku i ile to moze kosztowac? Z gory dzieki, Ulyses A od czego jest przejściówka slot1-->socket-370 :?: Z Pentium III Coppermine najmocniejszy, jaki był chyba dostępny w sprzedaży do 1000 (albo 1133, nie jestem pewien). Jak chcesz zmienić procka i plyta podoła to radze Celerona Tualatina po modzie drobnym... Może się uda, masz wtedy 0,13 technologię i możliwość podkręcenia dość dużą. A za procka może 200 zł dostaniesz. Na www.allegro.pl się zorientuj w cenach. Może tam kupisz tak wogóle inne P3 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ile mozna wydusic(forsy) za procek Pentium III 600 MHz na Slot 1? Jaki najmocniejszy z Pentium III na Slot 1 mozna dostac jeszcze na rynku i ile to moze kosztowac? Z gory dzieki, Ulyses A od czego jest przejściówka slot1-->socket-370 :?: Z Pentium III Coppermine najmocniejszy, jaki był chyba dostępny w sprzedaży do 1000 (albo 1133, nie jestem pewien). Jak chcesz zmienić procka i plyta podoła to radze Celerona Tualatina po modzie drobnym... Może się uda, masz wtedy 0,13 technologię i możliwość podkręcenia dość dużą. A za procka może 200 zł dostaniesz. Na www.allegro.pl się zorientuj w cenach. Może tam kupisz tak wogóle inne P3 :lol: 250 zł na pewno dostanie pod warunkiem ze to coppermine jesli nie to max 200 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 250 zł na pewno dostanie pod warunkiem ze to coppermine jesli nie to max 200 złOK nie będę sie kłócił. Tak orientacyjnie podałem... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Ja za mojego PIII mialem oferte 212zeta wiec Ty powinienes chociaz 250 dostac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Za mojego PIII 800-133 dawali mi w Wawie w skupie 150 zl KOSZMAR !! Dlatego szukam Jelenia zeby kupil za 400 zl, na gieldzie stoi po 600, to chyba mam szanse cos upolowac... Moze ten Jelen to Ty :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 to wy klamiecie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...