Cooler06 Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 witam kupiłem motkę v300 , mam pytanko moze ktoś juz do niej wgrywał mp3 lub tez zgrywał fotosy , posiadam oprogramowanie do T72x ale niestaty działa tylko czesciowo , czy ktos z was ma moze oprogramowanie strikte do tej motki , uwagi opinie mile widziane ! pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 http://motclub.com/html/programs.htm#mpt Motorola Mobile PhoneTools 1.23c i update do wersji 2.16 a co do opini to ma wysmienity ekran, bardzo czytelny wewnetrzny 65 tys. kolorow w rozdzialce 176x220 robi wrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 a jak ten tel wyglada? :P ================ to bylo b. glupie pytanie :) heh przepraszam za moj blad =] <ganja> :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Nie, no nie wytrzymam. Niedorozwinięty jakiś jesteś? Masz internet, wpisz w google "motorola v300" i będziesz wiedział. Chyba że oczekujesz że ktoś go narusuje w wstawi skrina :lol: Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 ulalalaaaaa podoba mi sie ten fonik ;) sorki za wczoraj troche spaloony bylem : ) yhm za ile go kupiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...