Yeti Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Nurtuje mnie jedna rzecz... W Lite-Onach od zawsze ostanie 2 znaki w oznaczeniu modelu symbolizowały wersje układu sterujacego... I Lite-On stosował jeden taki układ w kilku swoich modelach, zmieniajac tylko firmware i nadruk na tacce. Pozwało to na róznego rodzaju przeróbki (np. 24@32 x lub nawet 32@48 X) W nagrywarkach DVD oznaczenie jest chbya podobne bo naped LDW-401s da sie rpzerobic na 2 formatowy LDW-411s. I tu jest włąsnie moje zapytanie. Lite On wypuścił LDW-811S. W PCWK czytam ze ten naped w zapisze +RW ma wyniki praktycznie identyczne. :idea: Czy myślicie ze bedzie sie dało przerobic LDW-401s/LDW-411s na LDW-811S przez podmiane firmware? 8O Czy ktos juz tego próbował lub słyszał o tym? Bo jesli byłobyto mozliwe, to chbya zaczne sie rozgladac za LDW-401s za niespełna 500 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Potrzebujesz poczytać dobrze forum na cdfreaks.... Masz tu linka i tego typu pytania a właściwie już odpowiedzi znajdziesz właśnie tam http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?forumid=44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Czy myślicie ze bedzie sie dało przerobic LDW-401s/LDW-411s na LDW-811S przez podmiane firmware?Da sie !! Czytalem na cdrinfo.pl na forum. W pracy smigała mi stronka a w domu niemoge jej znaleźć bo bym linka zapodał, ale ogólnie mod działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...