PJOTR Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 A oto jak codeshit mojego brata "trzyma" napiecia Ktos mnie pobije ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 A oto jak codeshit mojego brata "trzyma" napiecia Ktos mnie pobije ?:D A ile brat ma kasiorki na nowy komp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 niewiem jak ten komp jescze działa mi jak spadalo napecie na 3.3v na 3.16 to restart a tutaj 2.96 !!! cos mi sie wydaje ze ten zasilacz albo komputer za długo nie pociagnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJOTR Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Teraz wypowiada sie brat: Zasilacz juz zmieniony na jakis 250W, ktory trzyma sie jak nalezy w granicach normy. Komputerek na tych napieciach dzialal, w ogole to od jakiegos miesiaca mialem problemy z brakujacym napieciem na USB i dopiero wczoraj wpadlem na pomysl sprawdzenia napiec (bo sie wszystko jakby nasililo). No i w zwiazku z tym chcialem sie pochwalic co to znaczy miec farta i rekordowo beznadziejnie dzialajacy, ale dzialajacy zasilacz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ta zasiłka to jakieś nieporozumienie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Witam! Co do napiec to moj kumpel ma dzialajaca zasilke 230W albo 250W, gdzie napiecia tak sie bujaja, ze 8O Np. napiecie +12V (odczyt z BIOSu ;) ) skacze od 11V do >14V. Linia +3V buja sie od 2.7V do prawie 4V... Jakos dziwnie jego komp jeszcze zyje :D A sprzet raczej nie jest pozeraczem pradu (Celina 667, 128MB RAM, TNT2 M64). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jego płyta daje odczyty napięca bardzo dokładne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Eeeeeeeee tam... cieniaze :lol: ... ostatnio patrze na kompa siory mojego przyjaciela... a tam w biosie 13,2 na 12V.... a to jest spoczynek... No cos pieknego .. .az mi sie lezka w oku zakrecila gdy sie dowiedzialem... ze na pokladzie jest 512mb, gffx 5600u, athlon 2600+.... Z Piotrkiem ( ten moj friend ) obstawilaismy kiedy to wszystko <span style="color:red;">[ciach!]</span> strzeli.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 No to ja mam niewiele gorsze: IDLE: 12v - 12.7/5 (zwykle skacze od 12.7 do 12.6) 5v - 4.7/6 (też sobie skacze...) 3.3v - 3.2-3.1 :D Stresik: 12v - 12.2 :D 5v - 4.3 :/ 3.3v - 3.0-2.9!!!!! (z mobo) Zasilka - deer 350w, NIE KUPOWAĆ!!!! Nie tylko ja mam z nim problemy w napięciach... (mierzone miernikiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...