BOBER 14 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Mam zamiar sobie kupić naped DVD .Jaki jest najlepszy do 150 zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jestem uzytkownikiem ASUS'a DVD-E616P. Cena troche wyzsza niz 150PLN. Zalosna jest jedynie predkosc odczytu CD. Naped ma rzekomo predkosci 16xDVD oraz 48xCD, lecz przy odczycie nie osiaga predkosci 10x. U znajomego na LG (z tym, ze Combo) sytuacja podobna... wrukwic sie mozna czekajac na zgranie CD z takiego napedu :evil: Jak sie nie myle, na cdrinfo.pl byly testy napedow DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Mam fajna zabawka... :D http://bino.pl/go/_info/?id=2047 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...