CHECK-IT Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Mam od paru miechow cd rom ASUS CD-S520 ... Zmienilem bude i chcialem go przemalowac na czarno tzn sam przod.. Rozkrecam wyciagam caly przedni panel i maluje.. Wszytko zakrecilem i powinno byc ok ,ale po podlaczeniu do kompa palilo sie tylko swiatelko cdromu i nic wiecej sie z nia nie dzieje.. Nie chce sie klapaka otworzyc... No to szybko kompa wylaczylem rozkrecam cdrom no i nosem szukam co sie spalilo... A na dole w srodku sa takie 2 takia same chipy... Na nich jakas gabka.. No i patrze pod jedna z nich i wiedze juz problem.. Na jednym z nich jest malutka gorka.. Priawie niewiadzialna.. i smierdzi troszku.. Czy oplaca sie cos z nim robic? Czy kupic nowy(nie jestem zbytnio z tego zadowolony).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Jezeli znalazlbys taki element i byl w stanie wstawic go - moze i tak, ale ciekawe jest to, dlaczego sie spalil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 No nie wiem co sie sttalo.. A w jakims servisie za kaske nie naprawia? Tylko pytanie za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Nie wiadomo ile. Istotne jest to co sie spalilo i dostepnosc tego elementu. Przy okazji nastaw sie na zakup nowego CD-ROMu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...