Skocz do zawartości
Dijkstra

Q]|[ - LOL modelik ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry, może większość z graczy to zna, ale nigdy nie interesowały mnie modele do q3 (gram od zawsze slash'em), ale mnie to rozwaliło - normalnie leżę :D

<joke> To powinien być oficjalny model do CS'a ;] </joke>

Dołączona grafika

rozmiar : 844.52 kb 

ściągnięć : 1504 

jakość : wysoka 

ocena : 2.25 

opis : Camper [844 KB] Model przedstawiający człowieczka w namiocie. Wygląda bardzo dobrze i w niektórych mapach może wkomponować się w otoczenie!! Odgłosy są super, a animacje także (polecam zobaczyć co dzieje się po śmierci). Są skiny do CTF-a. Bardzo dobry model jak sama nazwa wskazuje dla kamperów :)) Ocena: wygląd:8/10, odgłosy:8/10, animacja:9/10, ocena ogólna:8/10

http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=10&akcja=...kat=1&file=7239

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubilem do q2 chickena :D

a z q3? No coz. Mam Starscreama (transformer), Pikachu(pokemon), Ale na necie (jezeli nie na OSP) uzywalem Anarki + glowa Orbba :D wyglada wypas :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: oo... takiego modela jeszcze nie widzialem. najlepsze jest to, gdy grasz na arenie swiatowej, a tu nagle koles z namiotem wyskakuje lub innym ciekawym modelem. nic tylko sie posmiac...

Znaczy sie w Internecie? :D Ekhm, nie wiem kto jeszcze uzywa Force Players Models off - no chyba ze zaczynasz ;] Model fajny jesli sie nim gra (na dm0 przed lustrem spedzilem chyba z 10 inut:D) ale jesli ma sie go za przeciwnika no to lol :lol: (gram na picmip 4).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: oo... takiego modela jeszcze nie widzialem. najlepsze jest to, gdy grasz na arenie swiatowej, a tu nagle koles z namiotem wyskakuje lub innym ciekawym modelem. nic tylko sie posmiac...

Znaczy sie w Internecie? :D Ekhm, nie wiem kto jeszcze uzywa Force Players Models off - no chyba ze zaczynasz ;] Model fajny jesli sie nim gra (na dm0 przed lustrem spedzilem chyba z 10 inut:D) ale jesli ma sie go za przeciwnika no to lol :lol: (gram na picmip 4).

:arrow: no, a jak inaczej, jesli nie przez internet? arena swiatowa = gracze z calego swiata = internet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. nawet jak grasz forcemode off to i tak nie widac tego modela u ciebie bo musisz go miec u siebie w baseq3 ! wiec i tak lipa

2. jak mowilem wczesniej hybrid i gladiator rulez :) jak znajde linki to zapodam wam pic!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi