Dijkstra Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Sorry, może większość z graczy to zna, ale nigdy nie interesowały mnie modele do q3 (gram od zawsze slash'em), ale mnie to rozwaliło - normalnie leżę :D <joke> To powinien być oficjalny model do CS'a ;] </joke> rozmiar : 844.52 kb ściągnięć : 1504 jakość : wysoka ocena : 2.25 opis : Camper [844 KB] Model przedstawiający człowieczka w namiocie. Wygląda bardzo dobrze i w niektórych mapach może wkomponować się w otoczenie!! Odgłosy są super, a animacje także (polecam zobaczyć co dzieje się po śmierci). Są skiny do CTF-a. Bardzo dobry model jak sama nazwa wskazuje dla kamperów :)) Ocena: wygląd:8/10, odgłosy:8/10, animacja:9/10, ocena ogólna:8/10 http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=10&akcja=...kat=1&file=7239 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 hehhe, szkoda ze do csa takiego nie ma ;) a moze jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Hmm tak po nogach rozpoznając to mi się wydaje że w tym namiocie to Earthworm Jim siedzi :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 strasznie stary ten "model" ale jary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Model bekowaty ale sa jeszcze lepsze :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 eee sa jeszcze bardziej zabawne :) np: gosciu na rowerku zamiast jednego oka ma chyba takie duze szklane z celownikiem i jak spada z duzej wysokosci to robie rozne triki na rowerku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Ja lubilem do q2 chickena :D a z q3? No coz. Mam Starscreama (transformer), Pikachu(pokemon), Ale na necie (jezeli nie na OSP) uzywalem Anarki + glowa Orbba :D wyglada wypas :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 tak a propo modeli do q3 to zajebisty jest Gladiator i Hybrid czy jakos tak ! (przerobki z q4 !!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Hehehe Bardzo fajny namiocik z giwera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 :arrow: oo... takiego modela jeszcze nie widzialem. najlepsze jest to, gdy grasz na arenie swiatowej, a tu nagle koles z namiotem wyskakuje lub innym ciekawym modelem. nic tylko sie posmiac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 :arrow: oo... takiego modela jeszcze nie widzialem. najlepsze jest to, gdy grasz na arenie swiatowej, a tu nagle koles z namiotem wyskakuje lub innym ciekawym modelem. nic tylko sie posmiac... Znaczy sie w Internecie? :D Ekhm, nie wiem kto jeszcze uzywa Force Players Models off - no chyba ze zaczynasz ;] Model fajny jesli sie nim gra (na dm0 przed lustrem spedzilem chyba z 10 inut:D) ale jesli ma sie go za przeciwnika no to lol :lol: (gram na picmip 4). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 :arrow: oo... takiego modela jeszcze nie widzialem. najlepsze jest to, gdy grasz na arenie swiatowej, a tu nagle koles z namiotem wyskakuje lub innym ciekawym modelem. nic tylko sie posmiac... Znaczy sie w Internecie? :D Ekhm, nie wiem kto jeszcze uzywa Force Players Models off - no chyba ze zaczynasz ;] Model fajny jesli sie nim gra (na dm0 przed lustrem spedzilem chyba z 10 inut:D) ale jesli ma sie go za przeciwnika no to lol :lol: (gram na picmip 4). :arrow: no, a jak inaczej, jesli nie przez internet? arena swiatowa = gracze z calego swiata = internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 1. nawet jak grasz forcemode off to i tak nie widac tego modela u ciebie bo musisz go miec u siebie w baseq3 ! wiec i tak lipa 2. jak mowilem wczesniej hybrid i gladiator rulez :) jak znajde linki to zapodam wam pic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...