Misiu15go Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 A możesz mi podać jaki masz procesor i jak jest podkręcony a z tym akwarium to musisz je szczelnie przykryć w tedy woda będzie się skraplać na przykrywce i będzie wracać do akwarium :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 mozesz po prostu zrezygnowac z akwarium. jesli jestes przywiazany do pojemnikow to zainwestuj pare zl w jakiegos easy-clicka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Duron 1300 nie kręcony i temp 44C 8O 8O 8O 8O 8O Ja na moim duronie 1000 (już się zjarał) na coolerku za 50zł tem nie przekraczała 40C różnica w wydzielaniu ciepła po między tymi duronami jest mała a jednym zdaniem twoje WC jest do ...... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Duron 1300 nie kręcony i temp 44C 8O 8O 8O 8O 8O Ja na moim duronie 1000 (już się zjarał) na coolerku za 50zł tem nie przekraczała 40C różnica w wydzielaniu ciepła po między tymi duronami jest mała a jednym zdaniem twoje WC jest do ...... :lol: Czytaj cały topic chłopie na początku maięłm 50*C ale okazało się że mirenik temperatury z podstawiki źle mierzy temp i bios mocno zawyża temperature i nie jest ona zgodna z faktyczną temperaturą niedługo być może kupie sobie miernik temperatury i sparawdze jaka temperatura jest faktycznie. A teraz dam sobie głowe uciąć że temperatura jest mniejsza bo naprzykład speedfan pokazuje mi 38*C w stresie a w idle ok 35*C co moim zdanie jest bardziej prawdopodobne. A tak pozatym blok jest zimny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Duron 1300 nie kręcony i temp 44C 8O 8O 8O 8O 8O Ja na moim duronie 1000 (już się zjarał) na coolerku za 50zł tem nie przekraczała 40C różnica w wydzielaniu ciepła po między tymi duronami jest mała a jednym zdaniem twoje WC jest do ...... :lol: Nie pisz o temperaturach, bo nie masz o nich zielonego pojecia. Odczyt z mobo mozna miedzy bajki wlozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Pamietam ze Rout mial kiedys podobny problem... Okazalo sie chyba ze plyta zle mierzyla, tylko on mial cos kolo 60-70st :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ja uważam że przy WC i odczycie z podstawki takie temeraturki sa cąłkiem normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ja uważam że przy WC i odczycie z podstawki takie temeraturki sa cąłkiem normalne.To zalezy od plyty (nie tylko modelu, a pojedynczej sztuki). Potem nagle ukazuje sie nowy bios i nagle temp. spada o 5*C - eee tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 tak , zgadza sie. mialem podobnego problema... pomocny okazal sie update biosa. niestety teraz cos mi temp podskoczyly:( w idle mam nawet do 40C podczas gdy jakis czas temu dochodzilo do 28-29C:/ ale wc comin' wiec mam nadzieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...