Nessay Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 A więc podkręciłem procka :>> tak jak w opisie... Temperatura w stresie to około 60 stopni nieraz mniej nieraz więcej. Niedługo zmieniam paste na ASIII ile stopni będe miał mniej?? I czy obecna temperatura zagraża prockowi?? Acha praca systemu jak i całego kompa w 100% stabilna. Vcore 1.85v FSB 158 Co o tym sądzicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ja kumplowi w przyplywie dobrotliwosci posmarowalem ta pasta Durona 1000@1200 i z 48*C zrobilo mu sie 42*C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 60 stopni to jeszcze nie jest tragedia a nawet przy takim taktowaniu calkiem dobry wynik jakbys mial 70 i wyzej to mogloby zagrazac twojemu cpu. Co do pasty to nie mam pojęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 jezeli te 60 stopni bylo w goracy dzien to ok, zreszta mozna zawsz ezrobic jakiegos moda obudowy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 A Niedługo zmieniam paste na ASIII ile stopni będe miał mniej?? mi spadla zaledwie o jakies 2 no moze 3 stopnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 obecna temperatura to zagrozenie nie tylko dla proca ale i dla calego komputera, nie mowiac juz o uzytkowniku! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 ja sobie przymocowalem z boku monitora wentyl 120x120 i juz mi temp nie grozi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 A więc podkręciłem procka :>> tak jak w opisie... Temperatura w stresie to około 60 stopni nieraz mniej nieraz więcej. Niedługo zmieniam paste na ASIII ile stopni będe miał mniej?? I czy obecna temperatura zagraża prockowi?? Acha praca systemu jak i całego kompa w 100% stabilna. Vcore 1.85v FSB 158 Co o tym sądzicie?? ASIII jest niezła, ale ja bym tu najpierw zapodał porządne wyszlifowanie radiatora na procku. To daje DUŻO więcej niż najlepsza nawet pasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...