Elpawlakos Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ostatnio na stronie overclockers.pl zauwazylem ze tam wiara tworzy swoja druzyne do bicia rekorduw w 3d marku.pomyslalem ze na tweak.pl mozna by tez zmontowac taki skladzik. tam mniej wiecej dziala to tak: jezeli w swojej klasie proca (przedzialy co 300) i na swojej karcie jestes w pierwszej piatce to wchodzisz do druzyny. nagroda za bycie w teamie jest specjalny podpis: 3D MARK TEAM przy nazwie usera. tam coprawdza testy robi sie w 3d 2003 ale moim zdaniem to bez sensu poniewaz nie ma konkurencji dla posiadaczy starych kart, tak wiec lepiej bedzie bawic sie w 3d 2001. piszczie co sadzicie o moim(zapozyczonym) pomysle i czy bylibyscie zainteresowani. pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ja bym w to wszedł:P ale cosik słabe wyniki mam wo 2001:( 16-17 tysiakow:( ale za to w 2003 to 6k raz było:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzon Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Jasne! Ja z moimi 7000 markow na pewno sie zalapie :lol: Ale pomysl popieram, chetnie poogladam zmagania elity! Masz moj glos! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 chetnie bym sie przylaczyl ale wynik to 10K (mam screena) i 9872pkit na orbie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 12290 to sie nie zalapie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Drzon przeciez Elpawlakos pisze ze beda rozne kategorie procow wiec jezeli masz dobry wynik na tym swoim Durniu to czemu nie. Ja rowniez bym sie przylaczyl jezeli bedzie kategoria 1GHz :wink: P.S jezeli ja to dobrze zrozumialem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 tez nie o to chodzi zeby miec najwyzszy wynik(wogule),tylko zaby najmocniej podkrecic karte!!! np.ja mam Gf1 32 ddr i procka 1.2 GHz i w swojej klasie tzn: karta:Gf1 32 ddr procek:1-1200. mam 6 miejsce, a wyciagnolem zaledwie 3700 pkt co oczywiscie nie mogloby sie ruwnac z wiara co ma radka 9700 i procka 2.5 GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Elpawlakos chciales napisac 1-1300 pisles ze co 300 jest kategoria ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 1,300,600,900,1200!,1500......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 oczywiscie mozemy ustalic progi nawet co 100. wszystko zalezy przeciez od nas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Popieram pomysł, bo chyba ze swoim 15,7k na 9500non pro bym, się załapał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja bym zaproponowal prog maxymalnie 200. poniewaz to bedzie i tak wysoko a czesc bedzie miala wiecej ramu lepszy fsb i reszte <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ktore wpywaja na wydajnosc a tu bedzie chodzilo o podkreacnie a nie o kupowanie lepszych i drozszych czesci. np. Proc 800-1000MHz Gf2MX400 Proc 1000-1200MHz Gf2MX400 ....................... No i oczywiscie lepsze maszyny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 mozna ustalic prug dla procka co 200MHz ,tak jak powiedzialem wszystko zalezy od nas. a jezeli ktos sie zastanawia czy by sie zalapal czy nie? nic prostszego: madonion.com i sprawdzamy jak stoimy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no ja teżbym sie dołaczył do teamu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 oto link do strony overclockers.pl: http://forum.overclockers.pl/viewtopic.php?t=3021 dobrze by bylo zainteresowac naszych moderuw zeby zrobili nam cos podobnego. tylko oczywiscie w 3d marku 2001 a nie w 2003, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 czy nikt juz nie kreci kart????? z tego co wiem to jest nas sporo!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 jestem za razy 2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArS Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Jestem za!! Tylko to chodzi o pierwsze 5 miejsc na stronie futuremark? Jesli tak to będzie bardzo ale to bardzo ciężko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArS Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Aha. Jest problem z rozpoznaniem procesora Duron 0,13nm. Unkown Procesor. ver 340 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Maiden Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja bym się mógł dołączyć ale nie wim czy mi sie uda dostać :(, Sprzet taki jak w podpisie. czekam na odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Wiec takowa liste istnieje. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56445 zobaczcie tam... Wiec ustalmy ze z kazdej kategori karty graf.. pierwsze 3 osoby ktore sa w wyzej wymienionym linku moga nada sobie miano przynaleznosci do tej grupy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 BEZ ZNACZENIA NA GRAFIKE KAZDY MOZE BYC W TEAMIE. WAZNE TYLKO ZEBY W SWOJEJ KATEGORII BYL DOBRY I WLASNIE CHYBA TYLKO O TO CHODZI.. PISZCIE SWOJE WYNIKI I KAZDE NAJLEPZE 3 OSOBY Z KAZDEJ KARTY GRAFICZNE BEDA NA TEJ LISCIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Maiden Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja mam w 2001se 40xx bez o/c ale za tydz podam z o/c i zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 to ja sie załapałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 a mnie juz wywalili z 9500nonpro ech trzeba popracowac, ale 15k na moim sprzecie nie zrobie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 A co z ustawieniami driverów? Chodzi mi o te, których 3Dmark nie zapisuje przy oficjalnych wynikach ("poziom szczegółów mipmapy", "jakość tekstur", ustawienia w rivatunerze czy radeonatorze, itp.). Jak samowolka, to postaram sie zapodać nieco stweakowany wynik ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 świetny pomysł ja z moimi 4800(3994(przy najnowszych driverach 53.03)mogę sobie zając ostatnie miejsce w kategorii w końcu ktoś musi być ostatni żeby pierwszy mogł być ktoś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja z dzisiejszym rekordem 19 153 na 9500 pewnie tez mam jakies szanse... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 nie sztuka wydać na grafe 3 tyś i mieć20k sztuka dać za karte 500zł i mieć 20k nie macie se zmieniac sprzeto bo to wam nic nie da macie go krecić ] i zyczze wysokich wyników :D A jakiś moderator na pewno sie nami zajmie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArS Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mój nowy rekord MX400: http://service.futuremark.com/compare?2k1=7517389 Mam szansę jak nic załapać się do tego projektu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...