Gucio Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Jaka mozecie mi polecic karte do tych progzoow.. w tej chwili mam taka jak w configu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zalezy ile mozesz wydac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 na raty.. do 2500zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Wiec cos z nVidii, oczywiscie GF4 z dobra jakoscia obrazu (dobry producent). ATI R8500 tez do tego jest dobre ale z softquadro (jesli oczywiscie sie da z ta karta) zyskasz wiecej. Jesli duzo dlubiesz w maxie to tania i dobra alternatywa to GF2 Ti np. od Prolinka. Jest wersja tej karty z odpowiednia zworka do zmiany na Quadro2 Pro. Zmieniasz id chipa na Quadro 2 Pro a producenta na Else i instalujesz bezstresowo kazda wersje maxtreme co pozwala dojsc osiagami w maxie nawet do GF4, o poprawie jakosci OpenGL nie mowiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Dodam jeszcze jedno. Wildcat VP760, VP870 i VP970 na pewno bedzie mial cos w stylu maxtreme pod 3dsmax4. Cena zwlaszcza tego pierwszego moze byc nie wygorowana a jesli to bedzie kwestia tylko taktowania to... Ja z niecierpliwoscia czekam na te karty ze wzgledu na Programmable Visual Processing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 W GF3Ti200 Gainwarda jest zworka do Quadro :-) Deadpool testowal i wyszło. :-) Ale nie wiem jak to się ma do wydajności karty. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 W GF3Ti200 Gainwarda jest zworka do Quadro :-) Deadpool testowal i wyszło. :-) Ale nie wiem jak to się ma do wydajności karty. :-) Fizycznie te uklady sa identyczne i w direct3d jak i "growym" OpenGL nie ma zadnej roznicy. Natomiast w prof. programach jest, czasem nawet duza. Najlepsze zas w Quadro to dedykowane sterowniki do 3dsmax i AutoCad, tytaj wydajnosc potrafi byc nawet dwukrotnie wieksza. Maxtreme to pomysl i wykonanie Elsy, ktora jak wiemy juz nie istnieje, zastanawiam sie czy nVidia przejmujac najlepszych specjalistow tej firmy dalej bedzie udoskonalac ten sterownik a moze PNY? Faktem jest ze najlepsze rezyltaty byly z prockami Intela i jesli maxtreme nie bedzie rozwijane to karty straca duzy atut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 bierz jakies quadro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 bierz jakies quadro Za kase o ktorej pisal nie bedzie mial Quadro 4 a od Quadro 2 Pro to GF4 jest szybszy. Jesli natomiast wyskrobie na Quadro 4 to juz Wildcat VP jest troche szybszy. Momentami najwolniejszy 3dlabs jest szybszy od najszybszego Quadro 4. Na tym sprzecie: Supermicro P4 SGA+ Mainboard – Bios Rev 1.0 Intel P4 2.4GHz (533 FSB) 2 X 512MB Pc2100 Unbuffered –Samsung Original 60GB Maxtor DiamondMAX D740X Enhance 460 Watt Quiet PSU Windows XP Professional – Clean Install SPEC View Perf 6.1.2 SPEC View Perf 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ok.. to moze wyskrobie na tego Wildcat VP ale gdzie go moge kupic? przejzalem oferty wszystkich mi znanych sklepow on-line i nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ok.. juz mam http://servus.servodata.com.pl/pny/quadro/...adro_cennik.htm ale tam quadro4 mozna kupic juz za 1650 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ok.. to moze wyskrobie na tego Wildcat VP ale gdzie go moge kupic? przejzalem oferty wszystkich mi znanych sklepow on-line i nie ma... Bo to jest nowosc i lada moment bedzie dostepna. Innowacyjne funkcje tej karty u konkurencji dostepne beda dopiero z NV30 i Radeonem 9700 w wersji prof. (FireGL). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...