aberos2 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 cześć mam płytke asuska p4p800 i irde do podłaczenia na płycie, lecz na na mojeje płytce nie ma podłaczenia Chce podłaczyć do USB(połączyłem kebel USB z irdą kolorami ) pisze że wykrywa lecz jest to nieznane urządzenie Mam WinXP. Czy można ską zassać drivery do irdy an usb? czy może źle podłączyłęm i system powiniene to sam wykryć? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Probowales uzyc domyslnych sterownikow Windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 domyślnych window? Dałem dodaj nowy sprzęt i mi ie znalazł tego na usb ,wiec sam dodałem port podczerwieni, lecz jest on tylko na COM :( A gdzie są sterowniki w windowsie do irdy? Bo wtedy spróbuje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Panel sterowania - Dodaj nowy sprzet ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no mówie ze tak robiłem i jeżeli chce dodać irde to tylko na COM idzie :( A gdzie są sterowniki gdzie np w kontrolerach USB dam aktualizuj sterownik i z danej lokalizzacji wybiore. Skąd moge taki skombinować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Bywaja dostarczane z oryginalnymi adapterami IrDA pod USB. Pozostaje szukac: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...dows+-Linux&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...