józef Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Z góry przepraszam za moje pytanie. Świadom jestem, że nie przystaje ono do poziomu forum ale wybaczcie mi, po prostu nie wiem. Czy na płycie obsługującej tylko DDR 266 (VIA 266A) można zainstalować szybsze DDRAMy (333, 400)? Czy będą one pracować na 266 czy po prostu płyta nie odpali? Jeszcze raz przepraszam za moją tragiczną niewiedzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Nie powinno być problemów, szybsze pamięci będą Ci pracować jako 266. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Niebędzie żądnego , ani najmniejszego problemu. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
józef Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Wielkie dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...