Themonic Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 mam do kupna radka 9500 pamieci L 128 nowy oplaca sie za 700 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 mam do kupna radka 9500 pamieci L 128 nowy oplaca sie za 700 zl ? Jak się go da przerobić na 9700 (to znaczy da radę odblokować potoki) to się opłaca - jak się nie da, to się nie opłaca ;) nie dowiesz się, jak nie sprawdzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themonic Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 a te ustawienia ze ma pamieci L nie oznacza ze da sie potoki odblockowac ? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 potoki zawsze sie da odblokować, ale układ L nie daje gwarancji ze te 4 oblokowane bedą sprawne uklad pamieci L mówi nam tylko o szynie 256 bit (tak jak r9700) musisz sprawdzic czy odblokowane potoki bedą sprawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 uda się = po odblokowaniu będą sprawne (bo odblokować zawsze się da - kwestia pozostaje taka, czy odblokowane będą działać poprawnie) a te ustawienia ze ma pamieci L nie oznacza ze da sie potoki odblockowac ? :o To ustawienie w L oznacza że karta ma 256 bitów szynę i nic więcej, oznacza też że jeśli się uda potoki odblokować to będziesz miał r9700 - a nie r9500pro w związku z tym - opłaca się ją kupić tylko pod warunkiem gwarancji że da radę ją zmodować do 9700 na 100% - ale jak mniemam na allegro nikt ci takiej gwarancji nie da (bo jakby dało sie ją zmodować - to koleś by to napisał wyraźnie! i podbił cenę o 100 zł np.). PRzecież zainstalowanie sterów omega to 10 min roboty i nic nie kosztuje. Więc jeśli kolo kręci - to znaczy że będziesz miał kartę 9500 z 256 bit pamięciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Luuuuuudzie czytać trochę - ALL You need to know! :wink: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=38821 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themonic Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Tak, tylko ze jest problem bo zamawiam ja przez mojego kolege ktory pracuje w sklepie internetowym . On sam sie na tym nie zna tak czy inaczej sciaga ja z jakiejs hurtowni. Jaka jest szansa w procentach ze bedzie sie dala zmodowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 nie jestesmy jasnowidzami ! P.S. Themonic fajny avatar;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Tak, tylko ze jest problem bo zamawiam ja przez mojego kolege ktory pracuje w sklepie internetowym . On sam sie na tym nie zna tak czy inaczej sciaga ja z jakiejs hurtowni. Jaka jest szansa w procentach ze bedzie sie dala zmodowac ? maksymalnie 50% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themonic Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hehe wiem ze fajny :D tylko chcialem wiedziec mniej wiecej 50% , 10% 90% ? :) nie mam pojecia czy warto sprobowac poprostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hehe wiem ze fajny :D tylko chcialem wiedziec mniej wiecej 50% , 10% 90% ? :) nie mam pojecia czy warto sprobowac poprostu zawsze warto jak masz kase - jak sie nie zmoduje to opchasz na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themonic Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 serdeczne dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...