Phooryz Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Witam!!! Mam taka sprawe do ekspertow od kopiowania plyt. Otoz chcialem za pomoca CloneCD zrobic sobie kopie albumu Anity Lipnickiej & Johna Portera "Nieprzyzwoite piosenki". Jako ze plytka oprocz plikow audio (niewidocznych) zawiera wlasny odtwarzacz i pare innych dupereli :), zrzucilem jej obraz na dysk jako "Multimedia audio CD". Po zrzuceniu sprawdzilem obraz Virtual Drivem i sie okazalo, ze pliki audio sa widoczne, a reszta nie. Nic to, postanowilem taki obraz nagrac. I jeszcze lepsze jajo wyszlo: nic na plycie nie widac, nie ma tez zadnych plikow ukrytych, ale mozna ja odtworzyc przez EasyCD. Czy tak jest w porzadku? Czy mozna zrobic cos, aby plyta skopiowana wygladala dokladnie tak samo, jak oryginalna? I zachowywala sie rowniez tak samo (oryginal autoodtwarzal sie, a kopia juz nie)? Czy to kwestia nowoczesnych zabezpieczen, ktorych CloneCD nie moze obejsc? Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Nie ma zabezpieczeń nie do obejścia ;] Mam tą płytę; jak znajdę czas i motywację, to zobaczę, co tam napsocili i dam znać, jak to obejść. Ale nie wiem kiedy to nastąpi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phooryz Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Trzymam za slowo i czekam niecierpliwie!!! Fajnie by bylo, gdybys za niedlugo znalazl troche czasu, bo musze wkrotce te plyte oddac :P Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Z drugiej strony, to bardzo dobra płyta, i kosztuje niewiele ponad 30zł, może jednak warto ją kupić? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...