p!Ck3r Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 witam, wczoraj montowalem sprzenta na ta plytke, na poczatq nie podlaczylem cdroma, wszystko spoko wylaczylem kompa i podlaczylem tasme od cd wlaczylem i.... zwiecha przy detecting hdd : zostaje restart... bez cdromu rusza normalnie, a znim wcale o co chodzi? bios najnowszy z tego co widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A moze zle podlaczasz tasme ;-) bo w CD-rom da sie :-D Albo masz CDrom i HDD na jednej taśmie i oba na master... Sprawdź i się odezwij Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 tasma chyba dobrze sprawdze jeszcze raz :S ale nie wiem o co ci chodzi ze jest niedocisnieta czy czerwony do czerwonego ma byc? zworki ustawialem i nadal zonk... mam na 2och tasmach, jak ustawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Kolorem kieruj sie tak jak przy dysku. Sprawdz, czy w CD-ROMie nie ma jeszcze innych zworek (w Creativie widzialem). Moze tasma ulegla uszkodzeniu lub CD-ROM jest walniety. Dobrze byloby sprawdzic w innym komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 to jest nagrywarka [; ma jedna zworke: MA, SL, DS kolory tak jak przy dysq ;/ nie wiem co z nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Piszac o kolorze, mialem na mysli tasme do podlaczenia, gdzie skrajny przewod jest czerwony. Sprawdz jak masz podlaczony dysk i tak samo podlacz tasme do tej nagrywarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 skrajne czerwone sa do siebie tak jak przy dysq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 niechce zakladac nowego tematu bo mam glupie pytanko dotyczace PLYTY EPOX 8RDA+ rev 1.1 ile fsb maxymalnie obsluguje ona bez modów? REV 1.1 ;/ i czy oplaca sie za 300zł kompletną używaną, na gwarancji ją brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...