RAZOR Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Muszę zmienić chłodzenie na procu i chyb azdecyduję sie na http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...94c454e545f324c Arctic Cooling Cooper Silent L 2 Light za 69zł. Chcę aby D1600@2000 nie przekraczał 45*c, a w przyszłości pociągnął Bartona 2800+, zależy mi też na tym aby był w miarę cichy, obecny cooler ma 5800rpm. :twisted: A u mnie z dobrymi warunkami do chłodzenia jest nienajlepiej bo w obudowie zasilacz jest umiejscowiony nad procesorem... :? Zależy mi na tym aby wypowiedzieli się posiadacze tego cuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Heh chyba pomyliles dzialy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 O kurde ! Sorry ! Moderatorzy nie mordujcie ! Poprostu zakładałem też inny temat na GRACH i niechcący wrzuciłem też tutaj ten temat... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 wg mnie o ten cooler nie ma sensu skoro masz zasilanie nad proserorem , nie lepiej wywalic zasilacz na zewnatrz ( gdzies byl link z jafnym zdjeciem ) i zlaorzyc normalny porzadny cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...