Traktor16 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 dzien dobry wszystkim. moj problem jest nastepujacy: niewiem jak mam zamontowac radiator(moze beda 2 radiatory) na pamiatkach mojej karty grafiki gf2ti64mb ddr prolinka. na procku mam dosc duzy jak na tego typu karty radiator i do tego jeszcze wentyl jest wiec prockiem sie niemartwie, ale pamieci mnie ograniczaja w kreceniu :(. niemam pojecia jak mam zainstalowac te zeberka czy na jakiejs tasmie dwustronnej?? ale to chyba glupota. czy musze wiercic dziury w karcie w w radiatorze zeby bylo dobrze?? daje link abyscie mogli zobaczyc gdzie potrzebuje zamontowac te radiatory http://www.prolink.pl/trade/productview/277/133/ rysunek nienajwiekszy no ale zawsze cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Też przyłanczam się do pytania. Tylko ze kleić nie chce bo potem problemy z odkleieniem. Widzjałem gdzieś radjatory na taki drucik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 tasma dwustronna termoprzewodząca (mozna kupic u forumowicza o nicku Rosio) i IMO EOT. uzyjta szukajki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traktor16 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ok dzieki za porady sory ze stworzylem nowy temat ale... niewazne soryy i jeszcze raz dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...